Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Johanna - 4 maj 2009 21:40

Har varit på en joggingtur för en stund sen, det var givande. Men dålig kondis har man ju så det tar ju ett par gånger innan man kan börja springa i ett kör, nu måste man ju gå mellan varven. Men vi tog helvetesbacken-svängen så man fick upp svtten bara av att gå, sådeså.


Hemma igen så satte jag och Lenkan med en gång att baka pajen åt Älsklingen. Nu är den i ugnen och det blir spännande att se resultatet, såg jäkligt gott ut när jag satte in det i ugnen så nu vattnas det i munnen på en. Middag Klockan tio på kvällen, då är allt som det ska vara, haha....

Av Johanna - 4 maj 2009 18:18

Har vunnit en tradera auktion igen!

Men nu jäklar ska det då komma till rätt adress:-S

Av Johanna - 4 maj 2009 17:39

Har dragit fram spenaten och räkorna för tining, och zädrarr vad det kommer bli gott. Mne vitpepparn var visst slut så jag chansar och tar rosépeppar, borde bli mumma:-)


Har just betalat räkningarna och det är ju aldrig skoj, tack och lov så gick dom inte på så mycket den här gången för i helgen har det ju sprättats pengar. *rys*


Nu inväntar vi loverboy så att vi kan ta oss en joggingtur innan maten:-P

Av Johanna - 4 maj 2009 16:40

Började ju som spricka upp där tidigare och såg ut att bli riktigt fint, men så drog det igen. Typiskt.

Jag hade hoppas på att få mig lite sol.

Ja inte i ansiktet då, lyckade ju med att bränna upp det rejält i helgen som sagt. Jag har ont ont ont.

Men resten av bådyn skulle verkligen behöva sig lite färg.


Ja, dessutom tappade man lusten att göra någonting överhuvudtaget när det vart så tråkigt väder ute, har massor som behövs göra, men ingen motivation. Nä nu måste jag rycka upp mig.

Måste göra lite fint till min Älskling slutar jobba, och så ska vi mysa. Jag ska göra en spenat och skaldjurspaj hade jag tänkt:-)

Av Johanna - 4 maj 2009 14:16

Har varit en sväng till Nordanå med pojken så han har fått leka av sig, sen mötte Älsklingen upp oss så vi for och lånade hem lite tapetprover till badrummet. Finns ju inte direkt något snyggt att välja mellan när man pratar plastmattor. Och i det här läget är det nog inte så smart att börja med kakel och klinkers, risken är ju rätt stor att vi kommer att gå i förlust vid försälj ingen. Så plastmatta blir det nog, men ja...nog hade man ju kunnat ösnka sig något mera modernt...

Hu snyggt är det egentligen med en blommig badrumstapet? Eller en med fiskar på? Eller fejksten?

Nä just det, inte så särskilt läckert.


Av Johanna - 4 maj 2009 09:20

Ja nu är det vardag och Måndag igen, skönt på sätt och vis när allt är som vanligt igen. Jag har ringt och eftersökt mina saknade brev så vi får se om jag får dom nångång, fattar inte att jag kunde vara så klantig. Men nu har jag gjort vad jag kan iaf, så då vet ni det.


Jag antar att ni är nyfikna över vad som skett under valborgshelgen?

Vi for ju då till StorsienTisdagen, jag hade ju då ingen aning om att vi skulle fara redan då, jag trodde vi skulle fara på Torsdagen lr nått. Men nä, Gustav kom hem från jobbet ocvh undrade varför jag inte packat:-O

Så det var bara att snabba sig och sen dra iväg.

I SWtorsien fikade vi och surrade lite och sen gick vi ioch la oss, vart ju där rätt sent.


Vaknade tidigt på Onsdagen, och började göra oss iordning. Försäkrade oss om att de verkligen kunde ta hand om Lillan på rätt sätt, även fast vi visste att det kunde det. Sen for vi till Kalix hem till Persson, pojkarna var ju tvungen att fixa iordning inför Köpenshamnsresan i Juli, så det tog ju sin lilla tid. Jag blev så uttråkad där så jag tror jag somnade i soffan ett tag. När de äntligen var klara så for vi till Töre och lämnade av hunden hos mina föräldrar och sen hämtade Persson upp oss i sin bil så vi kunde fortsätta färden uppåt fjälls.

Hela bilresan tog ju sin lilla tid, men faktiskt så gick det bra. Jag hann komma halvvägs genom boken min.

Ja,hör och häpna:

Jag kunde läsa utan att bli åksjuk! Sicken lyx!

Stannade i Kiruna för lite shopping på bolaget och käka en vikingapizza och sen fortsätta färden.

Vi var väl framme i Björkliden vid sextiden tror jag, där checkade vi in på hotellrummet, lr rättare sagt "SVITEN". Men det var så fint väder så vi slängde på oss pjäxorna och drog en tur på isen, och det var sååå härligt.

Mindre härligt var det dock när vi skulle tillbaka, flövatten som det var.

Pjäxorna var hjelt genomblöta när vi kom hem!


Hela Torsdagen sen spenderade vi i backen, vi var nästan sist att lämna den, och superkul hade vi:-)

Klantig som jag då är brände jag ansiktet rätt rejält, ansiktet svällde senare upp och jag fick massor av blåsor. Inte så snyggt!

Men jag var off-pist iaf, inte illa va?


Vi hade bokat bord så vi åt en Valborgsbuffé som hette duga. Bland det godaste jag ätit. Hela kalaset gick lös på ett och ett halvt lakan!

Tog med oss drinkarna och satte oss sen i lobbyn och surrade och partade sedan vidare på rummet.

När vi kom oss ner i Nattklubben försvann genast all partystämnning, det var nästan helt tomt sånär som på nåra medelålderspar med sina åtta åringar som spelade i biljard I NATTKLUBBEN!!!

Lite sura vart vi, men jaja det tar vi igen på Lördag tänkte vi.

Så det blev en rätt tidig kväll där.


Fredagen var ju som planerad att bli en lugn bakisdag trots att ingen av oss då blev det. Men vi gjorde slag i saken och drog till Abisko för att handla in lite picknick och sen drog vi ut på isen med skidorna och pimplade.

Lr ja...jag pimplade inte. Jag låg bara där i linnet och solade.

Framåt eftermiddagen drog molnen igen och det började regna så jag drog tillbaka till hotellrummet och slumrade ett tag medans pojkarna lekte klart. Sen for vi ner på Afterskin och tog oss en öl och lite mat, det var najs!

Såklart fortsatte festandet lite lätt i rummet innan vi alla slocknade.


Lördagmorgon klev vi upp i bra tid, Åt masssor med godfrukost(hotellfrukost ni vet!) och tog bilen till Riksgränsen. Där var det nästan slut hyreskidor så jag fick nå skit som jag knappt kunde  åka med. Ja helt sönderåkt i backen, jag som inte är proffs direkt och nåra skidor hårda som träplankor, ingen vidare kombination va?

Men det var roloigt ändå, emellanåt alltså...

Gick ju inte så superbra för mig så jag gick tidigare till afterskin, men inte hade dom öppnat då inte. Så jag fick sitta och vila istället.

Grabbarna kom just in time så då satte vi igång ölhalandet. Och där var det drag minsann! Hela Pelikanhyllan var smockad med folk, man fick knappt alls plats där:-D

Men där kunde vi ju inte sitta kvar hela kvällen, så vi drog tillbaka till Björkliden och gjorde oss iordning, hann tom en tur på afterskin där!

Sen gick stereon på högsta volym tills vi kom i rätt stämning för att komma oss ner på nattklubben. Och där var det röj kan jag säga!

Vi tog oss knappt fram i folkmassan!

Jäklar vad skoj det var:-)

 Vi dansade gärnet natten lång...lr ja, inte riktigt. Tog ju slut alldeles för tvärt. När klockan slog två stängde dom av musiken mitt i en låt och tände lamporna, haha. Ja det är ju oxå ett sätt!


Söndagen segade vi så länge i sängen så det var nästan på gränsen att vi inte klapp in till frukosten, men det är ju som det ska vara när man är bakis.

Åter till rummet för packa och vila och sen fara hem igen.

Det var den längsta bilresan ever kändes det som.

Jag kunde inte sluta tänka och längta efter ungarna hur jag än försökte, så det riktigt spratt i kroppen.

Hemma var vi rätt sent, och då hade vi hunnit vara en tur i Töre för att hämta sonen och hunden och Älsklingen en tur till Storsien för att hämta Lillan och byta till sommardäck.

Så vi var trötta, hujhuj.


Men nu är vi alla äntligen hemma:-)

Ovido - Quiz & Flashcards