Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Johanna - 18 juni 2009 18:28

Nu har man just kommit hem. Möte upp Anna på stan tidigare idag, shoppade solglasögon och sen gick vi på Kyrkholmen. Det var trevligt, surrade och fikade och mös i solen. Måste man ju göra om.

När de började stänga slutade Älsklingen och kom och mötte upp mig och vi for på stan. Han behövde ju en kostym till bröllopet nästa helg och fann en. Skitläcker var den.

Sen snurrade vi runt på stan ytterligare, shoppade ännu mer såklart.

Jag fann mig ett par shorts i siden med hög midja, sådär femtiotals stuk. En väska(must have!) och lite annat gojs. Var förbi en sväng på systemet fastän jag inte behövde, men det är ju svårt att låta bli. Öl vill man ju ha på midsommar, det går ju bara inte annars.

Nu är vi iallafall hemma, har beslutat oss att fira midsommar i Kalix iallafall, sorry Tomas!

Så vi ska bara packa och sen drar vi.


Ha en trevlig midsommar alla!


Av Johanna - 18 juni 2009 11:03

Tänka sig att när jag skulle ta fram Lillans grötförpackning ur skåpet, vad står inte där bakom om inte ett gäng pappmuggar!

Så nu kan vi dricka kaffe ute i solen:-D

Av Johanna - 18 juni 2009 10:39

Knuten tar ju sommarpaus nu så då får vi knalla till Kyrkholmen istället, och idag var det ju soligt(men kallt) så det ska väl bli trevligt. Men först ska jag möta upp Anna utanför Wellness så får vi se vad vi hittar på fram till de andra föräldrarna och barnen anländer där borta på "kyrkis".

Då måste man ju ha med eget fika och jag satt och grämde mig där ett tag över att vi inte har nån termos, hur kan man ta med eget fika och inte ha med kaffe?

Men när jag rotat lite i skåparna fann jag ju Lillans vällingtermos, AH!

Den hade jag ju glömt bort helt. Då löser det sig ju. Fast då är det ju det att vi inte har några ta-med-muggar, äsch då.

Jaja, nog vetti det löser sig det med.


Lillan somnade visst framför Tv:n så det är väl bäst att väcka hon nu och ge hon lite mat så vi kommer oss igång:-D


Av Johanna - 18 juni 2009 09:16

Varje morgon när Sambon far till jobbet passerar han ju spjälsängen när han går mot dörren, då ser hon honom och börjar ropa. Då går han dit säger hejdå och går sen. Varje morgon skriker hon efter honom när han gått.

Arg, jag?

Nejdå inte alls, för jag har ju inte det minsta dåligt morgonhumör, jag är inte ett dugg lättiriiterad eller för den delen ljudkänslig. Eller hur var det nu?


Ett ljudisolerat rum, det är nog min största önskan just i detta nu.

Ovido - Quiz & Flashcards