Alla inlägg den 6 september 2008

Av Johanna - 6 september 2008 08:38

Ja det var trevligt igår,trots mitt dåliga humör som höll i sig...

När Sötis kom hem knallade vi ner på stan och där fann jag mig faktiskt ett par skor, hoppas nu att jag inte får världens skavsår av dom, brukar jag ju alltid få och det tar ju bort all glädje med nyinköpet...sen knallade vi runt en sväng, det var bokat bord till 18.oo så vi strosade mest omkring.

Och när klockan närmade sig gick vi på Vega´s Stekhus, visade sig att att vi inte alls behövt boka nått bord för det var ju inte direkt överfullt.

Men det spelade ingen roll egentligen, huvudsaken maten är god och det var den! Söt tog oxfile som vanligt medan jag gav mig i kast med buffén, och jam jam, vilken mat!

Allt sånt som jag gillar, det var tapas av nått slag, massor av smårätter, och som Älskade sa: bara konstiga grejor!

Men det är det bästa jag vet, det ska inte alltid vara samma, det ska vara nå nytt och oväntat, men det bästa av allt: man fick äta hur mycket man ville! Nog har det hänt både en och två gånger att man gått från en restaurang omätt, men där fanns det ingen chans. Dit går vi fler gånger!


Sedan gick vi hemåt, mätta och nöjda, tog en långprommis med voffen, och sen på stan igen för bion. På Ica först förståss för att inhandla godis, men det blev inget godis för mig, alltså, jag köpte ju, men jag åt bara en lr två och sen satte sammandragningarna igång, hela filmen hade jag jättekraftiga sammandragningar så när vi väl kom hem slocknade jag på soffan direkt.

Vi såg Get Smart och den var rätt rolig faktiskt, komedier floppar ju så lätt så det var faktiskt en chansning att se den. Men vi ser ju mest action och liknande så jag tänkte att det nu var dags för något annat...


Idag ska jag hämta Lenkan, längtar längtar, jag vet att det kommer bli jobbigt, med tanke på alla trapporna och trots tider, men jag längtar så förbannat ändå. Han är mitt allt...

 Vi ska dra igång en bakning, antingen nu innan jag far, lr så när jag kommit hem igen, men baka det ska vi, jag har ju köpt ingredienser och allt...

Ovido - Quiz & Flashcards