Alla inlägg den 24 september 2008

Av Johanna - 24 september 2008 10:01

Har gjort älg stek och den blev definitivt lyckad, jag slängde i några slevar lingonsylt i grytan och lät det koka efter att jag stekt det. Sen silade jag skyn, tillsatte soja och kryddor, grädde och redde det sen. Mmmm...blev supergott med såna där färdig-kryddade-potatis-räfflade-grejor!


Men Lenkan är sjuk:-( han har sovit hur mycket som helst, sen har han bara legat på soffan...det lilla han åt av maten kräktes han upp...

stackars stackars Lenka:-(

Av Johanna - 24 september 2008 08:27

Igår var jag på mvc då, naiv som jag var trodde jag ju att det skulle finnas något som kunde lugna mina sammandragningar, men nej det var bara att skaffa mera rutiner och ta det mer lugnt. Men helt ärligt om jag tar det mer lungt så är jag död. Dessutom är det inte så lätt att ta det lugnt när man har en nästan-treåring. Nåja annars var allt bra, ingen äggvita i urinen,  lågt blodtryck och bebisen ligger redan som den ska, med rumpan upp då såklart...


Sen gick vi till en av dom tusen lekparker som finns här, men det blev en kortis, Lenkan hade bara ätit en riskaka till frukost så vi gick hem så han sku få äta, men han ville bara ha fil ändå.

Jag tycker att han har börjat äta så lite nu, jag vill ju inte tjata och han äter säkert det han behöver. Men det svider i mamma-hjärtat när han inte äter som han brukar. Han matvägrar ju inte och säger till när han  är hungrig, men han äter ändå mycket mycket mindre än vad han gjorde förr.


Sen var vi på visning av det där huset i Ursviken igen, det såg rätt bra ut ändå, vi kollade det lilla vi förstår oss på, men är det intresant ska det ju ändå besiktas.

Det är verkligen jättestort, man behöver verkligen  inte vara trångbodda där inte!

Senast imorgon skulle vi höra av oss till mäklaren om vi var intresserade lr inte, snacka om att ha bråttom. Känns ju rätt dumt att sätta press på dom enda spekulanterna man har. Vi måste ta ett snack om det ikväll, annars fanns ett radhus som såg intressant ut, men då är det hälften så stort i stället, dock mer centralt. Det är visning idag ,men Söt ska ju på sitt j***a samkväm med jobbarkompisarna så vi får gå på andra visningen istället.


När vi varit på visningen for vi och handlade och sen hem och göra pizza, så jäkla hänt med med färdigt pizzakit, åså cheddarost till det,MUMMA!

Sen var det den kvällen,efter lite godisintag(det var Gus idé,inte min!) och tv-tittande så hade hela familjen slocknat...


Här kommer en bild på snyggmössan jag köpt, tyvärr syns inte vilket skönt häng den har och den sötaste tofsen!


Ovido - Quiz & Flashcards