Alla inlägg under maj 2009

Av Johanna - 8 maj 2009 13:06

Nu är det helt klart vilka mattor vi ska ha i badrummet, Älsklingen ringde mattläggaren i morse så på Måndag sätter dom igång. Jag säger då det, det kommer bli så snyggt, för vi får precis som vi vill ha det:-)

Jag ska fota så det blir en före och en efterbild sen så att ni får se skillnaden, och ja, jag tror faktiskt det kan bli redigt fräsigt även med plastmatta. Och det blir inga blommor, inga båtar och inga läbbiga frukter.


Det blir coolt!

Av Johanna - 8 maj 2009 11:48

Nu blir det dursen och sedan att gå på vårmässan, men det gäller att hålla hårt i telefonen! Tänk om man skulle missa samtalet? Nej det får inte hända.


Men nog tycker jag de är långsamma, det har ju gått över en timme nu och ingen har budat över oss, arrrgh! Är folk så obrydda?

Huu, så nervös jag är, come on!

Sätt fart nu dåå!


Av Johanna - 8 maj 2009 10:44

Japp nu ringde dom, så nu jäklar är budgivning igång. Wiiie!

Det pirrar i hela kroppen, vad spännande, hohoho...

Av Johanna - 7 maj 2009 20:39

Faran över!

Det var en kortvarig magsjuka det där, man börjar nästa undra om det alls var magsjuka! Lenkan mådde ju dåligt och kräktes natten igenom, men ingenting på morgonen och resten av dagen. Och han har inte kräkts alls sen dess, inte ens lös i magen. Älsklingen mådde ju som sämst men mådde då helt bra igår på eftermiddagen och har inte mått dåligt sen dess heller. Jag mådde ju typ inte dåligt alls, lr jo jag "mådde" en gång men inte mer än det.

Så här verkar vi då friska, har tom varit en sväng broarna runt+ lite till idag och det var ju skönt. Städat bort kräkslukten i lägenheten har vi gjort oxå, och fått tvätta massor. Stackars Lenkan som spydde ner sängen och efterföljande sängkläder flera gånger om.


Men nu mår vi iaf bra, Lillan ligger i sängen och tittar på mobilen och pojken strular. Han har varit uppe för att hämta tredje kudden nu, fyllt vattenflaskan en gång och nu väntar jag bara på "Mamma ja måtte pinka".

Han har inte sovit något idag så jag tycker han borde vara tröttare än så här, men tydligen inte. Hoppas han somnar lika fort som igår, då låg han och sjöng men tystnade tvärt så Älsklingen gick och kollade, då sov han!

Ungar är bara för bra ibland!

Av Johanna - 7 maj 2009 09:22

Och här är vi kryare, men satan vilken huvudvärk jag har.

Jag känner mig instängd, allt kryper mig inpå skinnet och jag vill vara ifred. Men det går inte. Det går inte vara ifred nånstans i den här lilla lägenheten. Jag behöver utrymme, jag behöver få vara ifred.

Lugn och ro utan ljud. Lite tystnad.

Av Johanna - 6 maj 2009 09:34

Natten har inte varit rolig kan jag säga, pojken har fått må dåligt hela natten. Och själv var man ju inte så kry framåt morgonsidan heller. Varje timma och ibland oftare än så har jag fått springa upp och hjälpa honom. Så många timmars sömn har man ju inte fått direkt.

Nu verkar han piggare, men det kan ju svänga om närsomhelst.


Får hoppas att den inte blir långvarig, är ju bortbjudna på Lördag så vi måste vara friska till imorn annars kan vi ju inte fara:-S

Av Johanna - 5 maj 2009 22:58

Nu är halva klungan nersmittade. Just efter senaste inlägget postades hörde jag gråt och hulkningar från sovrummet...

Stackars liten, mitt där han låg och sov så kom det. Och över hela han var det sen, så jag fick ta och torka av överallt med tvättlappar och tvål, vill ju ogärna ställa han i duschen trött och sjuk men egentligen hade det behövts.

Men nu verkar han lite nöjdare, han får sova på en madrass på golvet utmed mig inatt. Allt i sängen hans fick jag ju hiva ut på balkongen, får ta tag i det imorn. Om inte jag oxå blivit drabbad tills dess vill säga. Nej, nej och nej!

Av Johanna - 5 maj 2009 22:23

Nu har vi officiellt magsjuka här hemma!

Svärisarna hade ju fått det i helgen, men för att försäkra oss att vi inte skulle få det så gick Älsklingen aldrig in i huset utan hon återlämnades lillflickan utomhus. Och vi har inte alls haft några känningar här även fast vi nästan suttit och väntat på det.

Men nu efter middagen började den skymta bakom hörnet, och illamåendet slog till med en smäll hos Någon.

Någon har spenderat en del tid tlilbedjande porslinsguden så nu vet vi vad vi har att vänta när Någon smittar ner Resten. *rys*

Man tyckte innan man fick barn att magsjuka var jobbigt, men efter att man fått barn vet man VERKLIGEN vad som menas med jobbigt!

När sonen fick magsjuka förra året, hade han det tre ggr efter varann, och det var inte lindrigt kan jag säga. Han var ju så liten då och förstod inte riktigt hur han skulle göra när det kom upp, ojojoj. Han bara satt där när det kom, och under natten var han så trött så han visste varken ut lr in. Låg kvar på rygg och hulkade och grät  så man fick springa dit så att han inte skulle kvävas.

Huvva! Jag vill inte ha hit det. Vill inte!

Fan.

Skit.

Ovido - Quiz & Flashcards