Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Johanna - 9 mars 2009 10:11

Ligger här i soffan och ojar mig. Tycker synd om mig själv.

Men så ringde jag Tatueraren och fick en tid redan nästa vecka!

Nu känns det lite bättre ändå, ont har jag som fan, fryser och mår skitdåligt. Men glad!

Nu är det bara barnvakt som måste ordnas!

Av Johanna - 9 mars 2009 08:59

När mina Älsklingarna kommit hem beställde vi pizzor och jag drog och hämtade dom. När vi smällt i oss dom nöjda och glada, fick jag sån huvudvärk och det blev bara värre och värre. La mig på soffan, men då blev Lillan grinig istället, så jag la mig i sängen med en kudde på huvudet. Nej det ville inte gå över, näsan brände, ögonen ville poppa ur skallen och någon hade kört in nålar i mina öron.

Tog nässprej och ibumetin, inte hjälpte det. Har suttit halva natten för att det blev bara värre när jag la mig. Somnade iaf tillslut, men vaknade tidigt och det var precis samma sak, Lillan var grinig fast hon fick obegränsat med tisse. Så hon har fått en rejäl flaska välling och verkar nöjd för stunden iaf.

Själv har jag ont i hela kroppen och känner mig riktigt dålig. Ringde till Älsklingen så han får komma hem på lunchen och gå ut med hunden. Det är dock det minsta problemet, hade vela att han kom hem och tog hand om barnen. Jag behöver verkligen få gå och lägga mig i sängen och sova, men det är ju rätt svårt med en baby och en treåring.

Ovido - Quiz & Flashcards