Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Johanna - 17 mars 2009 21:59

Ja han borde dyka upp när som helst nu, längtar!

Då ska vi bara myyyysa, och se LOST! Det är ju säsongstart ikväll och vad man fått vänta länge på det, men nu är det igång igen:-) Lite puckat kan dock tyckas att det sänds 22.40, nog för att man alltid är vaken då, men det ska sändas kl 21, har alltid gjort och det SKA fortsätta med det. *bestämmer*

 Sen ska vi somna i varandras armar och imorn blir det UMEÅ!

Då ska jag nåla in lite bläck i skinnet, så najs. Man blir ju alldeles pirrig i kroppen:-D

Får absolut inte glömma kameran för det måste ju förevigas och visas upp för allmänheten för andra att avundas.

Av Johanna - 17 mars 2009 17:43

Ja dom ska då alltid vara så långsamma. Det var väl sagt att dom sku vara i Skellefteå vid sju tiden och klockan fyra får jag ett mess att dom sitter och äter och ska fara efter det. Så han lär ju inte ens vara halvvägs klockan sju, utan dyker väl upp inatt nångång.

Så är det om man släpper ihop ett gäng karlar, ser då till att dra ut på allt så att dom aldrig kommer iväg.

Dumt!

Fattar han inte att jag sitter här och saknar han, jäkla korv!

Av Johanna - 17 mars 2009 16:51

Hittade en byxdress till Lillan i byrålådan som hon fått av sin farmor. Provade den och den sattperfekt fast den äri 68! Men hon är ju så lång så 62 blir alldeles för kort i benen, bodysar funkar däremot kanon.

Satt oh beskådade underverket och tyckte hon blev så fint, och så..kräk!

Jaha då var den genomblöt då, tog ju inte lång tid.

Oftast får hon bara ha blöja på sig inne, för inget annat är nån idé, hon spyr så mycket så det enda man får göra är att byta isåfall.

Det är ju lite typiskt.

Det är ju inte småa mängder som kommer upp heller. Näe alltså jag sku gissa på att nästan hälften av det man får i henne kommer upp. Det blir alltså stora pölar. Ska man lägga hon i soffan så MÅSTE man ha en handduk under, nångång missar man ju det och då är det en stor fläck där. Not so fresh.

Tja vet inte om det går att göra något åt det. Men lite opraktiskt är det ju när hon spyr hela tiden.

Av Johanna - 17 mars 2009 13:08

Glömde ju lägga upp bilden på Blingolinnet, men här kommer den.

Visst var den fin på han?

Tyvärr tog det bara en kvart så var det att hiva den i tvätten. Men det var ju fin kvalla så den sku visst tåla en hel del omgångar i maskin. Det återstår ju att se:-)

Av Johanna - 17 mars 2009 13:05

Här kommer lite bilder från i helgen. Lillan försöker vända på sig med kommer bara så långt som till på sida, men snart så...

Av Johanna - 17 mars 2009 12:32

Nu går man an som en tok här hemma, det ska göras fint tills Älsklingen kommer hem. Jag och pojken var på en solskenpromenad tidigare, skönt, men det var lite tjorv med overallen där innan.

Lite hot gjorde dock susen;-)

Nu har jag våldsdiskat och gjort fint på diskbänken för en sekund sen. Men vad lång tid det tog för det lilla:-O nåja fint vart det iaf. Tvättmaskinen går för fulla muggar, så nu ska allt bli rent och snyggt. Måste ta och slänga på rena sängkläder oxå, allt ska glänsa!


Nu är dock Lillan hungrig hör jag så då är det väl dags man gör något åt det så att man kan fortsätta sen:-)


Av Johanna - 17 mars 2009 09:02

... jag drog ner persiennerna igår när pojken gick och la sig. För jag ville ju som sagt INTE kliva upp 06.00 Nämen såklart så skiner solen så förbannat mycket att det hade inte spelat nån roll om persiennerna var uppe lr nere, det var ju i köket jag skulle dragit ner. Så när solen steg upp var det som två strålkastare rakt i ögonen och det sa PING! Så var pojken uppe.

Lillan har visst fått in en fin rutin att vakna klockan fyra på nattn och gnälla, så sovit gott har man ju minsann inte gjort.

Nå ikväll kommer Älsklingen hem så då känns det bättre, behöver jag inte ta allt själv precis hela tiden...bara nästan.

Så då ska vi göra fint här hemma, och laga gomaten, och sen kvällsmys!

Ovido - Quiz & Flashcards