Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Johanna - 7 mars 2009 16:05

Nu är jag färdigsminkad, färdigklädd och sitter och ölar, så nu drar jag på party era torrbollar(som Ulla brukar säga).

Av Johanna - 7 mars 2009 14:26

Har varit på stan nu och shoppat lite inför ikväll, lite smink och en kofta, så snart ska jag börja göra mig schnugg. Och sen blir det att börja knalla hela långa vägen till Anderstorp.

Givetvis missade vi inte sushin, jäsikens vad gott det var!

Men framförallt nyttigt;-)

Av Johanna - 7 mars 2009 10:33

Vi har börjat se mycket film på sista tiden, lr varje fall jag, han somnar ju hela tiden. Jag har inte varit så superintresserad av film, men han har velat se så då har vi gjort det. Att han då somnar varenda gång är en annan sak.

Igår såg vi(läs:jag) Changeling med Angelina Jolie, den var bra och spännande, men slutade inte alls som jag ville. Var faktiskt lite obehaglig emellanåt.

Sen jag fick barn har jag blivit så fruktansvärt blödig så vissa saker i filmen var lite jobbiga. Men i hela taget var den bra.

Den handlade då om en kvinna sdom kommer hem från jobbet och hennes son är försvunnen. Efter mindre än ett halvår kommer pojken tillbaka, men det visar sig att det inte alls är hennes son, men ingen tror henne. Alla tror att hon blivit hysterisk och psykiskt sjuk.

Mycket spännande.


I förrgår såg vi Undergången som handlar om Hitlers sista dagar i livet. En väldigt lång och lite seg film, men är man intresserad så är den helt okej. Där var även en del jobbiga scener för de som är blödiga.

Dock blev man lite konfunderad ibland, hur mycket i den filmen är fiction och hur mycket är fakta? För vissa saker stämde inte med vad vi har fått lära oss. Hoppas iaf att det mesta var sant, för jag tycker inte om när man fantiserar om saker då det finns fakta om hur det gick till på riktigt.

 Man fick en mycket större inblick i hur de kan ha tänkt och hur mycket nationalsocialismen betydde för dem. Alla har vi väl hört uttrycket "Alla blir vi saliga på vår tro". Och det stämmer, de levde väl efter tanken att en värld utan nationalsocialism är inte en värld de vill leva i(hur puckat det än låter).

Jag känner att jag lärt mig, mer än att jag blivit underhållen, men det är ju oxå givande.

 Efter den här är man ännu mer sugen att se Walkyria, men jag är rädd att det är för mycket Hollywood i den. Vi får se vad jag tycker, ska se den till veckan hade vi tänkt.

Av Johanna - 7 mars 2009 10:10

Nu åkte Älskade just precis iväg och tog Maja och Lillan med sig. Så nu är det bara jag och...ja just det,bara jag!

Men imorn kommer de hem och då har han med sig min pojk! Åh vad jag längtar, längtar så jag spricker snart.


Men idag, då är det bara jag och jag ska unna mig det. Ska först på staden med Anna och käka Sushi, shoppa lite och sen, sen blir det party minsann!

Då är det tjejfest hos Lotta, middag, dildopparty och kanske även lite Singstar/lips(hoppas) och efter det så blir det att skaka sina lurviga på dansgolvet. Det ni!


Jag ska ha kul ikväll, ska ni?


Ovido - Quiz & Flashcards