Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Johanna - 23 mars 2009 18:41

...inget smitande var det ja...*harkel*

Blir inge gympa idag, men nu är det faktiskt inte mitt fel. Älsklingen kommer hem och meddelar att det är hockey ikväll så då kan jag ju inte fara på gympan. Visst om jag hade tagit med Lillan, men hon har varit så grinig sist dagarna så jag lär ju inte få gympa ifred alls.

Får väl fara imorn istället då, men då blir det ju inga tre gympapass den här veckan iallafall, gaaah!

Jaja, men han kan ju glömma att jag skippar gympan imorn. Nejnej.

Har ju för fasiken äti två och en halv muffins idag, huvva, jag riktigt känner hur degen jäser nu:-S

Av Johanna - 23 mars 2009 15:35

Hnäe?

Det är mammas pengar!

Nä nu skojar jag bara, shoppar ju ändå aldrig nått åt mig själv.

Mötte upp Älsklingen på stan tidigare och så gick vi och lunchade, vart då undrar ni? Men vi gick ju och åt sushi såklart! Jag var så hungrig så jag bara kastade i mig det innan han ens hunnit halvvägs! Och gott var det.

Sen skildes våra vägar åt, han for tillbaka på jobbet och jag tog mig en vända på stan. Shoppade lite kolijox, och givetvis inga kläder till mig fast jag kikade på massa, slutade med att jag kom hem med barnkläder istället.

Ska fota och lägga upp bilder på Lillans outfit sen.

Däremot köpte jag faktiskt lite tyg år mig själv för en tjuga som jag då tänkt sy en kjol av. Denna gången bara måste det bli en sån kjol jag tänkt mig! Men vi får väl se,haha...

 Men nu ska jag nog ta och koka mig nå kaffe och prova mitt gofika det ni!


Av Johanna - 23 mars 2009 15:15

Ja här kommer dom!

Vanilj cupcakes med marshmallowfluff, Choklad/marshmallowfluff och Aftereight-topping ni får själv gissa vilka som är vilka:-D

Av Johanna - 23 mars 2009 10:34

Var ju meningen att jag och Anna skulle baka tillsammans, men som vanligt med barn så är det alltid nått. Hennes småttingar har blivit sjuka helt enkelt.

Så jag får baka själv, men det ska nog gå bra det oxå.

Satte igång med en Alhgrensbilarfluff igår, men har feldoserat lite, så jag har fått gör om den. Nu ska det bara svalna några timmar så får vi se om det blir bättre. Annars ska jag testa en aftereightfluff, det borde gå bra lr det hoppas jag på iaf.

Men nu måste jag bara leta fram ett recept på CupCakesen, vill ju att det ska bli högaHÖGA!

Av Johanna - 23 mars 2009 07:45

Vi kom oss faktiskt iväg tidigt igår, ja så pass tidigt att innan elva på förmiddagen var vi i Sien och då hade vi ändå hunnit vara i Siknäs och lämna av pojken och kollat i nyhuset. Lr nytt och nytt, det var rätt...ehum,gammalt?

Det har ju absolut potential, men jah... eh, jag vet ju hur det är. Det snackas en massa men händer sällan något.

Så ett sånt hus skulle inte passa mig särskilt bra. Inte vissa andra personer helller för den delen;-)

Blir säkert fint till sommaren dock då all snö tinat bort och de har fixat till hagarna och så ser man vattnet som glittrar där bortåt.


Nå, i helgen har det inte hänt så mycket. Lämnade ju pojken då som vart jätteglad och sen for vi till Sväris. Där fikade vi lite och tog oss sen en tur med skidorna. Lillan fick åka pulka bakom. Sen var man ju svintrött av att stiga upp så tidigt så det blev nån vila, låg och gassade på inglasade altanen lr pensionärskuvösen låter väl bättre kanske.

Sen blev det tårta, Lillan fyllde ju Månad, hela fyra stycken. Så det donade Älsklingen och hans mor med.

Hände väl inte så mycket mer efter det, såg lite tv och somnade i soffan.


Söndagen vaknade jag pigg som en lärka halv åtta! Hur ofta händer det??

Så då steg vi upp, drack lite espresso, jajjemensan. RIKTIG!

Inge schwammel där inte, Älsklingen tyckte för nån jul sen att de behövde en kaffemaskin så han köpte en åt dem. Men den har ju stått mest för ni vet äldre och teknik. Ingen bra kombo direkt.

Men nu visade han hur den fungerade så den har vi använt hela helgen:-)

  Far och son fixurerade med bilen och jag och sväris tog oss en promenad i solen vid lunchtid, men det drog ju givetvis igen och började tom att snöa från att ha varit helt klart!

Hunden tog sig en rymning i samma veva så jag fick springa och hämta henne, hon hade funnit en taxkompis som hon ville leka med:-D

  Stiger man upp tidigt så blir ju dagen så lång, så halvvägs in på dagen tog min energi slut, så vi la oss i kuvösen och vilade, men molnen drog igen och det vart kallt så då traskade jag upp och la mig i sängen. Det skulle jag ju inte ha gjort, för efter det vart jag så trött och det vart så sent så inte hann vi med nå G-K´s inte.

Började rulla och stannade hos mormin för middag och gräva bland pojkens bajbiskläder och sen drog vi vidare till Skellefteå.

Där möttes vi av en stank som inte var från denna jord, VI HADE GLÖMT SOPORNA!

Mycket mindre najs. Så då var det doftljus för hela slanten sen.

Och sen somna i soffan, det som vi gör bäst;-)

Ovido - Quiz & Flashcards