Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Johanna - 28 mars 2009 19:52

Hmm...satt i morse och planerade för kvällen, hade ju faktiskt tänkt vara med.

Men...

NÄH!

Det är ju för fasiken Robinson då, och det kan man ju bara inte missa, så glöm det, blir inge släcka tv:n här inte.

Har faktiskt köpt mig en påse Cheeze ballz som jag tänkt smacka i mig, jag vet, jag kommer få vrålångest efteråt. Men jag kan bara inte låta bli, är sååå sugen.

Äter ju typ aldrig sånt och har ju typ helt slutat med godis, så nån gång måste man väl få unna sig lr?!

Av Johanna - 28 mars 2009 18:33

Ja idag har vi rännt en himla massa kan jag säga. Tog oss först en promenad med hunden och tänkte gå broarna runt. Men nej det visade sig inte vara nån höjdare när det var uselt plogat/skottat och halvtinat och knöligt.

Vi vände om helt enkelt och tänkte gå en långis åt andra hållet, men nähe... då var det visst nå slags vägbygge så det var avstängt där istället då. Då var det bara att gå genom stan och hem igen, äsch det som var så fint väder och allt.

Vad skulle vi hitta på du funderade vi på ett slag och kom fram till att vi skulle gå ner på stan och köpa sushi. Men nere på stan hamnade vi på en massa affärer istället och tillslut på Ck-fiket så det blev inge sushi idag ändå. Sparar det till veckan ist:-)

Jag kommer tamefan äta ihjäl mig på det, haha...Vore dock ingen dålig död om jag tänker efter!


På stan vart det inte så mycket shopping, bara lite tyg och sånt. Tänkte vara händig och sy en overall åt Lillan, men vi får väl se hur det blir. Är ju inte superenkelt utan mönster direkt. Men man måste ju testa.


När vi knallat färdigt och runt, så tog vi bilen till Solbacken, först en sväng på Expert och kika efter lurar till iPoden, men hittade inga jag ville ha. Sen på Barnens Hus, och som vanligt lyckas vi komma in genom dörrarna just innan dom stänger så det började släcka ner lysena när vi var därinne. Så inte vi hann inte kolla på det vi skulle inte...

Så vi snabbade oss vidare till IcaMaxi där vi blev bra länge. Kikade på allt och ingenting. Och hur jag älskar den affären!

Köpte lite fjädrar(nämen fy mig då) och så ska jag och gossen och hämta lite ris och pynta när han kommer nästa gång.


Nu är maten i ugnen och det blir kyckling och bulgur, jam jam! Men under tiden jag väntar har jag tagit mig en kopp kaffe och lite KissanMinttu:-D

Av Johanna - 28 mars 2009 05:03

 Gjorde en till omgång cupcakes igår innan Älsklingen kom hem från jobbet. Och när han då kom(sent som vanligt) så var det bara hoppa i finstassen, spackla på sig och sen knalla ner på stan.

In på min favoritrestaurang(fatta vad lyxigt att tom ha en favorit!) Vegas, där åt vi mycket gott. Deras spanska medelvhavsbuffé är verkligen to die for, Älsklingen har tidigare envisats med att äta alá carte men nu övertygade jag honom om att det här valet är det bästa och nu är han oxå frälst:-D

Efter det unnade vi oss varsin kaffedrink, och jag fick rådet av servitrisen att ta "Kanelbullen" och minsann, hur god den var!

Så vi satt där och surrade och mös, och Lillan hon sov hela tiden.

Efter nio hade vi svammlat oss hem halvt om halvt på lyret och där tog vi efterätten, cupcakesen! Och en öl till det, men den hann vi inte dricka upp innan vi somnade i soffan båda två!

Så så slutade våran romantiska evening:-)

Ovido - Quiz & Flashcards