Alla inlägg den 2 april 2009

Av Johanna - 2 april 2009 20:42

Imorgon kommer min son, och jag toklängtar!

Har köpt påskägg och funderar på hur vi ska fira själva påsken, vill ju göra nå särskilt, men vad?

Om det är fint väder borde man ju försöka ta sig till en pulkabacke kanske grilla lite och så iaf, gömma påskägget och låta han leta det?

   Nu börjar han ju bli så stor att han börjar komma ihåg saker så då måste man verkligen börja bestämma traditionerna. I våran familj har vi ju aldrig haft nån särskild påsktradition, vi har fått påskägg, men det är oxå allt. Och jag vill inte att påsken bara ska handla om godis, utan jag vill att det ska vara något mer.

Jag vill att han ska komma ihåg påsken och längta till påsken. Men när man själv inte haft nån tradition kring det, så måste man ju komma på nån egen.

   Han är då definitivt för liten för att vara påskkärring och gå omkring och tigga godis, så det tänker jag inte införa. Dessutom tycker jag inte om det där tiggandet. Det är inte bara otrevligt att barn går runt och tigger, det är överhuvudtaget otrevligt när det springs och plingas på alla dörrar. Själv blir jag irriterad när folk kommer och stör, och det är sällan nu att barn kommer och genuint önskar en en glad påsk.

Utan nu är det rent för att tigga, det stör mig.

  Jaja, den dagen kommer nog ändå när han vill vara påskkärring, men jag tänker då inte uppmuntra han till det i förtid.

Av Johanna - 2 april 2009 17:18

Den jag gjorde i morse vart inte riktigt  bra så den åkte i soporna, så jag började med en ny nu. Och nu tar det sig!

Den är inte helt färdig, men det ser riktigt bra ut tycker jag!

Vad det ska bli får ni se när den är färdig:-)



Av Johanna - 2 april 2009 15:25

Japp den har man fått idag, så då är det väl bara göra den då...

Om allt stämmer, vilket jag verkligen hoppas att det gör.

Så kommer jag få pengar tillbaka(som vanligt, hehe) och inte lite heller. Dessa pengar är till för att unna sig tycker jag och får inte gå till mat lr räkningar, så vad ska jag göra av dom?

Sist jag fick mycket så köpte jag en soffa. Men nu har man ju som redan allt, kan inte komma på något jag direkt behöver...Och hur drygt är inte det? När har man nånsin kunnat yttra de orden? typ aldrig.


Så om nu inte Gussen måste betala tillbaka så kanske man skulle ta och göra en kortare resa? Jag vill!

Men vart då? Inte för långt bort får det vara, för sååå mycket fick jag inte tillbaka. Men nånstans intressant...

Av Johanna - 2 april 2009 14:10

Ja då har man varit och fikat en sväng, det var mycket trevligt. Sen förföljde jag Linda och Mia på stan, och jag hittade en söt body åt Lillan för 19.50

Kikade lite granna, men handlade inte mycket mer, nån måtta får det väl ändå vara. Ja, jag kom hem med presenter förståss, men räknas det när man handlar åt andra?


Nu är jag då något kaffesugen så jag ska ta mig en kopp(lr flera)!

Av Johanna - 2 april 2009 09:18

Vad tycks?

Av Johanna - 2 april 2009 09:10

Och fika på Stigs 10.30, så jag måste börja göra mig iordning snart, jag vet jag vet, det är en och en halv timme kvar. Men det tar sin lilla tid att göra sig fräsch, sminka sig, göra iordning Lillan, gå med hunden och sen knalla hela vägen dit...

Köpte lite nya ögonskuggor igår, så dom har jag tänkt prova idag, får se hur det blir. Kanske man får till nån snygg mejk att ha i helgen?

Jag hade nämligen tänkt glittra!


Har suttit och scrapat nu på morgonen, men vet inte om jag kan säga att jag blev nöjd direkt. Det ska få ligga till sig och torka lite innan jag kan fortsätta. Om jag alls ska fortsätta lr börja om helt på nytt...

Ovido - Quiz & Flashcards