Alla inlägg under maj 2009

Av Johanna - 21 maj 2009 09:44

...ja, och ja det firas ju inte direkt hos oss om man säger så...


Vaknade nu på morgonen och kände att det var dags, nu får det vara nog!

Så jag sitter här och pillar ut flätorna ur håret. Jag hade ju först tänkt ha dom längre än så här, men njah... det räcker nu.

Vill få kamma håret. Tvätta det, ja tom färga det:-D


Och under tiden så donar Älsklingen i toan, skruvar ner krokar och grejor från väggarna lr vad det nu här. Kommer in i vardagsrummet med en tång i handen och pratar babyspråk med Lillan. Går och kommer tillbaka en stund senare med en galge i handen och pratar babyspråk med Lillan.

Lustiga människa det där.



Gick värsta mysiga promenaden sent igårkväll och upptäckte hur gamla vi är, där hade vi helt missat att det är en festardag. Det var rätt mycket fyllosar ute på gatorna och vi hade inte ens tänkt på det! Då är det illa...

Men det var en härlig promenad, och nu luktar det verkligen sommar! Vi gick där båda två och bara sniffade, stannade till vid en björk och bara drog in doften av nyutslagna löv. Härligt!

Av Johanna - 20 maj 2009 20:12

Ja nu har det både hunnit regna och åska och hunnit bli fint igen, så det blir nog en härlig kvällspromenad senare:-)


Det regnade värre där ett tag så vi struntade i att gå ner på stan och äta och tog hem pizza istället, det var ju nyttigt. *ångest*

Satte mig och sku sy på Tunikan där medans Älsklingen gick efter pizzan, men det blev inte så bra. Så jag ska nog modifera mönstret lite så det blir som jag vill. Men det får ligga till efter helgen tror jag...Känner att jag måste få ihop det i huvudet först.


Nu har hela hemmet vilat nån timma, är ju så mysigt att somna till regnet. Men nu kom ju som sagt solen fram igen och då kan man inte ligga och slöa mer:-)

Av Johanna - 20 maj 2009 14:42

Nu har man varit på Stig´s och fnittrat med Anna och Sarah, det var skoj:-) Sen for jag och Anna på schtaan en sväng, det var oxå skoj.

Men inte lika skoj när jag kom hem och insåg att jag missat flera viktiga auktioner,FANH!  *shopaholic*

 Nåja, det låg ju två paket i brevlådan iaf. Lenkans nya skor och en klänning som jag väntat jättelänge på. Lillan ska bli såå fin! Ja, Lenkan med förståss:-D


Mötte även upp Älsklingen på stan, så vi gick oxå en runda. Men Lillan blev hungrig innan vi hann gå och äta så vi fick gå hem och då blåste finvädret bort och det började regna.*hurv*

Får se om vi går ner sen igen en sväng, men inte om det fortsätter såhär dock...

Av Johanna - 20 maj 2009 08:46

Jag och Älsklingen somnade på soffan som vanligt igår, men jag vaknade vid tvåtiden och såg nån film/serie som började på tv:n då och när den slutade kunde jag inte somna om. Så jag låg väl sen och snurrade och vred på mig fram till femtiden innan jag slutligen somnade. Ochsen dess har sovit oroligt för att jag ville ju inte försova mig idag och få stressa gärnet.

Ska ju och fika på Stig´s idag och sen en tur på stan med Anna, det ska bli trevligt.

Men först ska Lillan få sin morgongröt och jag ska ta och hiva in mig i duschen så man luktar göttit.

Av Johanna - 19 maj 2009 20:06

Ja, det blev visst övertid idag igen då för Gussen. Tråkigt.

Hade varit mysigt med en kvällspromenad men inte lika mysigt ensam:-(

Så ja, det får bli bara en kortare rastrunda då istället...


Tunikan är snart klar, men behöver mellanlägg, knapp och dragkedja så det får jag köpa imorn då...

Men den verkar bli bra, hoppas den sitter lika bra oxå då!



Av Johanna - 19 maj 2009 14:39

Då har man sytt sig själv ett par trosor, snygga vart dom ju inte,haha...men det var ju ett gott försök iaf!

Ska påbörja tunikan nu snart hade jag tänkt, men surskrutt kanske ska somna snart, för ja...det är en anings surt därborta i soffhörnan. Månne det blir bättre om jag lägger hon i sängen under mobilen?

I övrigt har jag vunnit två auktioner på Tradera idag och fått hem ett par byxor till Lillan med posten, tyvärr var dom inte lika fina i färgen som på bilden. Men nog vetti dom duger ändå:-)

Nä, nu vart det surare än surast här, bäst byta blöja och lägga hon i sängen...

Av Johanna - 19 maj 2009 12:19

Nu har Lillan fått börja med gröt på mornarna. I början gick det inte alls bra, hon visste inte vad hon skulle göra av maten och kväljdes hela tiden. Men nu går det bättre och hon äter en stor portion med god aptit.

Vi har även börjat med smaiksar och det går oxå framåt. SÅ här kommer en bild på favvisarna:-)

Av Johanna - 19 maj 2009 09:50

Inte en lika vacker dag som igår, men man kan egentligen inte klaga när vi haft så fint under hela helgen.

Så eftersom att det inte blir så mycket solande så ska jag passa på att sy, har många projekt i skallen nu som vill ut. Tunikan där jag pratade igår om åt Lillan, en annan tunika och kort puffbyxa, hipsters åt mig och en strandväska. Får väl se hur mycket av detta som verkligen blir gjort, men det är kul att planera.

Och eftersom att det går dåligt att hitta en klänning till bröllopet funderar jag på att sy en, men då måste jag hitta tyg oxå. Och till skäligt pris.

Går jag på Ohlssons lär ju klänningen sluta på dryga tusingen, det är ju inte direkt billigt där om man inte kollar på stuvarna förståss. Där kan man komma undan billigt ibland, men då ska man ha jäkla tur.

Nåväl, måste lika dit och köpa en dragkedja och en knapp, så då kan man ju se sig runt lite om vad som finns.

Attans att jag aldrig hinner fara till G-K´s, där har dom ju alltid bra priser, inte alltid det man vill ha dock. Men det var ju en annan femma.

Ovido - Quiz & Flashcards