Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Johanna - 13 januari 2009 19:26

Varför blev det såhär nudå?  Nu är hela kvällen förstörd.

Av Johanna - 13 januari 2009 18:35

Fick ju en slant av nån av Älskades släktingar lr vad det nu var i julklapp(har inte träffat hans släkt än). Så då tänkte vi(lr jag) att vi köper en mobil till spjälsängen som snurrar och låter.

Sagt och gjort, när han då kom hem från jobbet gick vi ner. Tog ett tag innan vi kunde bestämma oss, velade mellan bara en arm och en musikmobil och hela kitet.

Jag hade ju köpt nallar som jag skulle göra en mobil av tidigare så behövde egentligen bara en arm.

Men Gustav är som han är och ska ju ha det dyraste jämt, så det fick bli det då. En mobil som snurrar och spelar flera olika melodier, och har fjärrkontroll!

 Har ni hört nå så dumt?! Hahaha...

Får jag väl göra den där grejen och ha över skötbordet då, om vi flyttar nångång vill säga.

 Och apropå det!

Så är det visning på torsdag, på ett radhus vid dig Anna!

Tycker det är jättefint så då får vi se vad Älskade tycker om det då:-D

Nu börjar man ju vänja sig mer och mer och gå i dom här trapporna, men vill ändå flytta nu, helst igår.

För det spelar ingen roll att jag vänjer mig, jag får ju ändå inte in mina och pojkens grejor här, så hursom måste vi flytta.

Men attans vad praktiskt att bo här ändå, även fast Älskade kommer hem efter fem hinner man gott och väl att gå ner en sväng på stan. Man behöver som aldrig känna sig stressad på det sättet. Det är ju bra det iaf.

Men så skönt det hade varit om man bara hade kunna köra in vagnen i hallen, att bara öppna dörren och låta pojken gå ut när han vill. Ja alla dom fördelarna när man bor på bottenplan...


Nähä, så visade det sig att det behövdes batterier till mobilen, så då är det väl lika bra vi drar och handlar igen då, men nu sponsrar vi nog nån av dom större matvarukedjorna tror jag:-)

Av Johanna - 13 januari 2009 16:08

Så har Lillan somnat i sin säng just när det  var dags att gå ut. Och här har hon tjorvat på länge och inte varit nöjd hur man än gjort, ammat, bytt på, lagt hon på mage, på rygg, på sida, på rygg igen och nu i sängen.

Gick och duschade ändå, men när jag var färdig så ligger hon och sover. Jahapp då är det bara att väcka upp hon då:-(

Stackarn.

Av Johanna - 13 januari 2009 11:53

...och jag vet inte om jag ids, men jag måste nog.

Alla andra i husen runt om har tagit ner, så det skulle se ganska fult ut om vi var dom enda som hade kvar.

Jag måste vara knäpp på nå sätt fär jag är inte less än! Tycker det är ganska mysigt faktiskt med alla smålampor och så...Nåja det får bli som det blir.


Idag har jag sovit till efter elva! Förstå! Vad är det för fel?

Tyckte just att Lillan varit ovanligt bökig och velat upp, men inte så konstigt då, inte vill hon väl ligga där hela tiden? Nä huvva måste sätta väckning till imorn, så här kan jag verkligen inte hålla på. Man får ju nästa skämmas.


Nå igår vart han inte så sen ändå min raring, kom hem efter sju, jag hade då räknat med vid tolvtiden, för det har hänt att han varit så sen ibland. Så vi tog oss lite soppa och färska baguetter och sen drog vi en prommenad. Det var inte lika halt som tidigare, då det hade tinat bort ännu mer. Men sen hade jag ju vagnen att stödja mig mot och mina pjäxor(ordentliga skor som ser ut som det) på fötterna den här gången.

Idag ser ju inte ut att vara så fint väder direkt, men vi tar oss en långis idag ändå. För vikten SKA ner. Nå har jag börjat räkna hekton, bara för skojs skull, haha...

Imorse när jag vägde mig har jag gått ner 7 hekto:-)


Ovido - Quiz & Flashcards