Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Johanna - 5 februari 2009 20:37

Hemma efter gympan, vilket väder det är ute!

Knappt så man tar sig fram med bilen, det var så svårt att köra att det nästan blir kul!

Nåja så det var nog pga vädret som vi var så få på gympan, tur det. Haha, varje ledare har visst sina egna steg och idag hade vi en vikarie, för ordinarie var i Thailand, stackarn!

Nåja så det var ju typ inga steg man kunde, pinsamt värre. Men det är ju tur att man kan skratta åt eländet.

Det var ett medelpass det här, så egentligen borde det kännas i kroppen, men iom att man inte kunde några steg så kunde man ju inte göra så mycket. Så det känns inte så mycket just ni iaf. Lär väl märkas imorn...


Så upptäckte jag en mycket glad nyhet när jag skulle tömma tvättmaskinen, vad ramlar ut just när jag öppnar luckan om inte ett snorpapper.*ryser*

All tvätt som jag just tvättat var täckt av snorpapper, KARLARR!!!


Av Johanna - 5 februari 2009 17:49

Förutom vädret och pojkens härliga toalett bekymmer så har den här dagen artat sig riktigt br...nä få se här nu..det har det ju inte alls.

Lillan har varit gnällig precis hela dagen inte sovit nån längre stund alls, och pojken har varit hysteriskt överaktiv. Ja det har utvecklat sig precis som jag trodde. När mina ungar inte får komma sig ut blir dom helt som förbytt.

Man kan ju tycka att en innedag är en lugn dag, men inte här inte. En innedag är rena helvetet på jorden ibland.

Fasiken vad skönt det ska bli att få komma iväg på lite gympa.


Nå nu är det färdig-gnällt för idag. Middagen är snart klar, kebabspett, grönsallad och mango/chili dressingen från igår, GI?

Åså väntar vi då förståss lite grann för ovanlighetens skull;-)


Av Johanna - 5 februari 2009 16:27

Jag ändrar mig...

NU var det skit överalllt!

Alltså jag blir vansinnig på det här. Jag är inte den som är kräsen har ju jobbat inom vården i en jäkla massa år och aldrig nånsin brytt mig. Men det här luktar så illa, och när man ska skölja av kalsongerna så får man det på händerna, och så har han tagit av kalsongerna och då har det kommit överallt. Det är så äckligt så  jag kan inte prata om det.

Fyfan alltså.

Av Johanna - 5 februari 2009 16:08

Jaha, dålig i magen igen, för en stund som ropade han på mig från toan, då var det skit jävlart överallt, och nu är han där igen.

När ska det här ta slut?

Så less på att torka och skura sånt från överallt, för att inte tala då om att det är jobbigt för han. Eller egentligen så verkar han ju inte bry sig nämnvärt, han som bara "jaha...det kom på mitt ben" typ. Men han kanske har ont, det vet jag ju inte.

Av Johanna - 5 februari 2009 12:48

Jag tog ut hunden på en pissning, hoppade in i duschen och när jag var klar, så är pojken spårlöst borta. Vart var han? Jo i sin säng och sov!

Han har ju alltid gjort så, ändå blir man lika förvånad varje gång.

Så duktigt!

Men såklart tog det inte många sekunder så satte Lillan igång och skrika så att han vaknade och klev upp. Det var ju mindre underhållande. Då var det inte lika lätt minsann att få han tillbaka i sängen.

Får se nu när båda ligger i sin säng om man får nån egentid en liten stund iaf.

Av Johanna - 5 februari 2009 11:02

Idag vill jag verkligen inte gå ut med hela unghögen, får rasta voff en kortis bara. Jag älskar när det vräker ner snö, men jag hatar när det blåser, hatar när det blåser om det så bara är en stilla bris.

Den här tiden på året brukar det ju alltid vara så fint väder, kallt, men fint, men det har det ju bara varit en två- tre dar.

Typiskt. Man har ju ingen lust att gå ut när det är såhär, men det är ju inge kul att sitta inne heller.

Finns ju inte så mycket man kan hitta på inne, och dessutom blir ju pojken överaktiv när han inte får komma ut och röra på sig.

Och Lillan sover så dåligt om hon inte fått komma på promenad, så jag får räkna med att hon är gnällig idag då.

En riktig skitdag idag med andra ord.

Ovido - Quiz & Flashcards