Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Johanna - 9 februari 2009 21:20

Har kommit hem från f&j för ett tag sen och varit ute med hunden på en promenad efter det. Hade ju tänkt gympa imorn med, men idag kändes det verkligen, och nu har jag alldeles ont i kroppen. Hujja. Men om jag inte har för ont imorn så har JAG bestämt att Älskade ska hänga på;-)

Då kanske man inte är sämstigast där, vem vet:-D


Förövrigt blev det ingen Sushi idag som jag hade tänkt, fan, jag som är så sugen. Dumt att dom stänger så tidigt som åtta på kvällen! Men imorn blir det, måste!

Av Johanna - 9 februari 2009 16:35

"Är vi inte på kalas?

-Blir det inge tårta?"

(han tyckte vi hade väntat länge nog)

Av Johanna - 9 februari 2009 16:32

Nu ligger den Korven här utmed mig och flörtar och blinkar och riktigt visar mig "se hur söt jag är".


Av Johanna - 9 februari 2009 16:03

Var ut med hunden en kortis och la hon i sängen efteråt(flickan inte hunden) och hon blev faktiskt tyst så jag tänkte, ÄNTLIGEN har hon somnat. Men ickepicke, nu är hon igång igen efter drygt fem minuter.

Jaha, det var en sån dag idag, trist.


Idag vill jag tamefan ha sushi när jag inte fick igår!

...

Av Johanna - 9 februari 2009 14:22

Jag måste ha jordens mest uthålliga unge, hon kan uppenbarligen skrika/gråta/gnälla i hur många timmar som helst. Jag har i stort sett ammat hon oavbrutet hela förmiddagen och hon har inte sovit sen vi klev upp förutom då hon ätit. Så nu behöver hon verkligen sova, lr JAG behöver att hon sover. Men nej. Hon vägrar. Hon ger sig inte.

Tutten spottar hon bara ut. Så ljudet kommer man inte ifrån. 

Bebisar sover hela tiden sägs det, men inte min. Ja hon sover oftast på natten och det är jag tacksam över, men hon sover inte på dagen om hon inte vaggas, så fort man slutar så vaknar hon.

Jag vill att hon ska sova nu. Men det vill inte hon.


Vad skönt det ska bli med f&s ikväll, komma ifrån.

Av Johanna - 9 februari 2009 13:57

Ja solen skiner det är plogat ute och som gjort för en promenad, men...

Ja har inte lust.

Har verkligen ingen lust alls.

Det är kallt ute och det känns bara så jobbigt att gå ut. Här ändå så mycket som behövs göras inne, men vad gör jag? Jo sitter bara här vid datorn och slösurfar. Jag hsr tvätt som behöver vikas, disk att plocka undan, leksaker som behöver röjas. Men jag ids inte det heller.

Har inte lust till nå alls idag.


Är visning på ett hus ikväll, vet inte om jag ska fara. Han kan fara själv i såfall. Känns inte som nån idé. Det kommer garanterat budas över vårat lånelöfte ändå precis som alla andra hus gjort tidigare. Varför gå och titta på ett hus och hoppas och sen blir det ändå inget. Så här har vi ju hållit på i ett år nu, jag blir bara besviken.

Av Johanna - 9 februari 2009 12:45

Hejja hejja!

Den här håller jag på!

Vaddå "årets skämt?"

Ser ni inte känslan?

Av Johanna - 9 februari 2009 12:42

Jag bara smälte, och tårarna rann...

Ovido - Quiz & Flashcards