Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Jag har fått besök

Av Johanna - 12 februari 2009 13:16

Och jag kan säga att jag kände mig inte beredd på det, lite smått överraskad faktiskt, Hon var ju nyss här känns det som.


Nu kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver när jag fått besök, men jag tänkte att jag skulle berätta lite grann om henne för er.

Vi träffades första gången när jag var tolv, jag hade hört lite grann om henne av vad andra berättat. Men inte så mycket, så jag kände mig väldigt undrande och förväntansfull!

När då dagen kom blev jag jätteglad, det var en solig augustidag då jag just cyklat hem från skolan i mina fina cykelbyxor och där hemma väntade hon på mig!

Äntligen tänkte jag, och kände mig mycket stolt över min nyfunna vänskap.

Det visade sig att jag inte var den enda som var nervös, hon var det också. Till en början var hon osäker på hur länge hon skulle stanna och hur ofta hon kunde komma på besök. Jag hade ju samma funderingar men även en hel del andra.

Kunde hon följa med överallt?

Behöver jag handla hem något särskilt inför hennes ankomst? 

Vad isåfall?

Ja det var mycket jag undrade.

Men efterhand vi lärde känna varandra insåg jag vad hon krävde, och vi lärde oss ungefär när hon brukade dyka upp och hur länge hon stannade.


Jag hade hört av andra att deras vän brukade inte komma och tränga sig på så nära efter att man fått barn, att för vissa kunde det dröja ett år. Men min vän var inte fullt lika ödmjuk utan hon dök upp ganska snart efteråt, jag vet inte vad anda tycker men jag kan känna att det är lite väl påträngande?

Det som förändrats mest efter att jag fått barn och särskilt nu när jag har fått två, det är att nu hör hon inte av sig innan. Tidigare har hon alltid hört av sig en vecka innan så man har kunnat förbereda sig. Men nu dyker hon bara upp, tidigt på morgonen dessutom. Och det vet väl alla att jag inte är någon morgonmänniska, så inte blir man ju glad direkt när hon står där bakom dörren och bankar.


Jag tycker hon har blivit mer och mer oförskämd med åren och ärligt talat börjar jag bli riktigt less. Hon följer ju med en vart man går en vecka i månaden året om, hon gör mig på dåligt humör, stinker, ger mig magont och jag känner sig så låst med henne. Gustav tycker inte om henne heller.


Hon är Tant röd och hon är inte välkommen här längre.

 
 
Elin

Elin

12 februari 2009 14:36

Haha, satt och funderade ett tag om vad detta var för vän egentligen som bara kommer utan att höra av sig :D

http://edvinsmamma.blogg.se

 
Anna E

Anna E

12 februari 2009 21:28

haha, du är rolig du ;)

http://metrobloggen.se/sessans

 
Ingen bild

Charlotte

13 februari 2009 22:43

Alltså du är ju så störd!!!1 ha ha. Nu får du allt känna hur det känns =P Hoppas du inte har lika ont som jag hade,trodde fasen jag skulle dö juh =/ Men nu är den över så jag kan pusta ut...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 16 juli 2009 17:42

Jag har nu skapat en ny blogg, då jag inte riktigt är nöjd med denna.   Så kom nu ihåg att ändra under favoriter och på blogglovin innan jag tar bort denna, ni får bara några dagar på er!   http://denjagblev.blogg.se/?tmp=16174202 ...

Av Johanna - 16 juli 2009 15:52

Morsan ringde sent igårkväll och frågade om det gick bra att det kom på besök idag och visst gjorde de det! Så det kom hit på förmiddagen nångång, vi drack kaffe och surrade. Sen gick vi en kortis med hunden, och sen snabbt ner på stan att käka, sush...

Av Johanna - 15 juli 2009 20:54

Kanske inte riktigt men nästan. Bjöd hit Ingela med sina barn på middag idag och tänkte göra GI-pizza. Pizza tycker väl alla barn om? Och joodå visst gjorde de väl de.   Så jag letade fram recept, om började sen, ja eller sent kanske man också kan ut...

Av Johanna - 15 juli 2009 15:34

Har försökt städa nu lite grand, med betoning på försökt. För det blir inget vidare bra resultat när man har en treåring som fördärvar allt man just gjort, som gnäller och tjatar om vartannat och sen blir sur och härjar för att han inte får som han v...

Av Johanna - 15 juli 2009 14:09

Jag har varit på stan just med Anna, jag skulle vela säga att det var trevligt men...det var det ju inte. ...Alltid trevligt och träffa Anna, så det var ju inte det.   Men jag kom på varför jag inte varit på stan på flera veckar när jag väl var där. ...

Ovido - Quiz & Flashcards