Alla inlägg under april 2009

Av Johanna - 1 april 2009 09:15

Idag fyller Anna år, Grattis gammschärring!

En dag närmare trettio!


Nå vi har planerat att gå på barnvagnsbio, en Shopaholics bekännelser, passar oss perfekt! Innan det en liten runda på stan. Ska bli trevligt, är ett tag sen man var på bio och lär ju dröja tills nästa gång igen.


Kjolen jag sydde på igår, verkar bli lite fööör somrig så jag får se om jag har den till helgen. Annars ska jag kika runt efter kläder tills dess, och skor.

Alla min skor är ju hos mamsen, så de blir ju knöligt att få hit dem. Även om jag har rätt många snygga:-)



Av Johanna - 1 april 2009 09:09

Alltså fatta vad jag garvade när jag såg det här, VILKEN PUCKAD KILLE!

 Han ville säkert bara inte vara otrevlig, men hur trög får man bli?

Jag tyckte ändå tjejen hade bra mycket tålamod.

Jag hade gått direkt och inte kommit tillbaka.


Älsklingen tyckte det var så pinsamt så han drog täcket över huvudet och ville inte se, hahaha.





Av Johanna - 1 april 2009 08:47

Igår plingade det på dörren, och först tänkte jag inte öppna. Är ju knappast nån som ska hälsa på mig iaf, och orka med några Jehovas lr försäljare lr nått.

Men jag öppnade ändå.

Jaha då var det nån hus-gubbe (typ ordföranden i föreningen gissar jag mig till) som frågar om vi har något problem med badrummet, för grannen under har fått nån fläck itaket och färgen har börjat släppa.

"Nä jag vet inte?" sa jag, men ska kolla upp det.


Så nu på morgonen har Älsklingen fått ringa runt, först till försäkringsbolaget, men de sa att vi skulle prata med föreningen. Men ordföranden visste inte heller. Felanmälan kunde man inte heller ringa men så vet jag inte vart han ringde för det skulle komma en gubbe innan tolv tillslut.


Och det vet man ju hur det blir...  Klockan tolv typ skulle jag möta Anna på stan. Så jag gissar väl på att gubben dyker upp vid halv ett lr nått?



Ovido - Quiz & Flashcards