Alla inlägg under april 2009

Av Johanna - 26 april 2009 13:22

Då har Persson åkt hemåt, Gustav åkte med för att hämta bilen vi lämnade på Morö backe.

Sitter själv och ugglar framför tv:n, det är så fint väder idag så jag borde egentligen ta mig ut, men...orka. Är liksom inte på det bästa humöret idag, de som vet de vet, de som inte vet får inte veta.




Av Johanna - 26 april 2009 10:01

Och ja, kan ju säga att jag har något mycket ångest idag, inträdet var 400kr och det var egentligen mer pengar än vad jag hade råd med, men jag tänkte att det skulle vara värt det. Det var det INTE.

Fyfan vad skitdåligt det var där.

Skitlite folk och alldeles för stor lokal.

Kanske kom mer folk sen efter att vi for, men tror knappast det. Då måste det betyda att det drällde in folk på en sisådär 3-4000. Icket troligt.

Ja så jag och Anna drog, tidigt som vanligt. Tog taxi hem till henne och jag gick hem därifrån med Gullegumman, hon hade visst varit så snäll och sovit hela tiden, skönt.

Supertack Jonathan för hjälpen!

Jag hade dock uppskattat att slippa behöva gå hem ensammen mitt i natten, men okej...*suck*


Som vanligt ar det förfesten som var trevligast, den här gången gick vi igenom två,haha...

Först till nån kille på Morö backe, trevligt!

Mindre trevligt var det dock nä hockeyn(lr vad det var) kom igång och alla jäkla grabbar satte igång att gapa, inte något som jag gillar direkt. Inte de andra bruttersarna heller.

Nåja, skoj var det ändå, sen skulle några av gänget och käka så vi drog på nästa fest, hos någon tjej inte långt från oss(hon har världesn finaste hund). Där blev det singstar och som vanligt, jag sjöng mest, hehe...

Och sen vart det utgång då, men det har jag ju redan berättat om.


Sitter nu på balkisen och det är lite småkyligt, men det luktar apa i lägenheten så man kan ju inte vara där. Tre fyllkajor som ligger och andedräktar hela natten gör ju inte att det luktar mumma direkt.

Nä fyfånken.


Huvudvärk har jag lite granna, med en del av det är håret.

Annars är jag jäkligt sugen på cola, medecinen mot bakfylla, men orka gå ner på stan. Har ju just varit ute med hunden och zädrar vad svag i kroppen jag känner mig så det får nog vara ett tag. Blir ju ändå pizza sen så;-)


Av Johanna - 25 april 2009 13:39

Det blev party idag iaf, Jonathan var så snäll och erbjöd sig att vara barnvakt, verkligen super-mega-dunder-snällt!

Så nu väntar vi på att Persson ska anlända, då blir det middag och föberedning. Sen drar vi på förfest hos nån Andreas på Morö backe, får vi se vad det är för folk däre. Inga freaks hoppas jag...*fniss*

Haha, nädå jag känner mig trygg. Anna och Ingela ska ju dit:-)


Av Johanna - 25 april 2009 11:17

Nu har jag och älsk städat för snart kommer Tias hit för lite partej, så nu ska vi slänga oss i duschen och sen en promenad med voff:-)

Av Johanna - 25 april 2009 00:05

Nu har jag bara två extensions kvar att sätta i, men jag gjorde visst två för lite så jag får sätta mig och tvinna imornbitti. Orkar liksom inte mer nu.

Det har ju tagit nästan hela dagen jue! Brukar inte ta riktigt såhär lång tid, men det beror på att jag inte brukar behöve sitta och göra dom samtidigt. Hade det inte varit för det hade det bara tagit halva dagen. *fniss*

Men nu är det som sagt nästan klart, så nu kommer man har huvudvärk dom närmaste dagarna av att det sliter i håret men det är det värt:-P

Imorn får ni se en bild när det är helt klart:-D

Av Johanna - 24 april 2009 16:08

Gissa vad som låg i brevlådan idag!

Fyra fotopaket!!!

Åh, jag kan inte hålla mig från att öppna men samtidigt vill jag bara vänta en stund, suga lite på spänningen. Men nä, jag kan inte! Måste...öppna...nu!

Av Johanna - 24 april 2009 14:15

Sitter och flätar för fullt, för idag ska extensionsen i håret. Är typ ett år sen jag hade det sist så nu är det verkligen på tiden.

Det tar ju ett tag att få dom på plats, särskilt när man gör det helt själv så jag räknar med att vara upptagen hela dagen med det. Då vet ni det :-)


Av Johanna - 24 april 2009 09:47

Under påsken var det uppehåll från gympan och det blev en del ätande och jag känner att det förstörde en del för min viktnergång. Känner mig faktiskt riktigt besviken på mig själv, men nu ska jag ta ta i det ordentligt. 


Beach 2009

Mål:

55kg(omöjligt jag vet, men drömma kan man ju alltid),

Rygg/Sid/Magfläsk puts väck.

Start:

17 Februari

Vikt: 63.5 kg

Byst: 95 cm

Under byst: 79 cm

Midja: 78 cm

Navel: 95 cm

Stuss: 96 cm

Höger Lår: 55 cm

Höger Överarm: 32 cm


Idag:

24 April

Vikt: 62.2 kg (-1.3kg)

Byst: 93 cm (-2 cm)

Underbyst: 80 cm (+1 cm)

Midja: 76 cm (-2 cm)

Navel: 98 cm (+3 cm)

Stuss: 94 cm (-2 cm)

Höger lår: 54 cm (-1 cm)

Höger överarm: 32 cm (+/- 0)


Som sagt, jag är mycket besviken på mig själv! Till min förra mätning hade jag ju gått ner mycket, inte i vikt men måttmässigt då. Men allt det har gått tillbaka plus lite till, PINSAMT!

Känns inte roligt alls kan jag säga.

Senaste dagarna har jag rört på mig betydligt mer och har tänkt fortsätta med det, så förhoppningsvis närmar jag mittt mål till sommaren

Ovido - Quiz & Flashcards