Alla inlägg under april 2009

Av Johanna - 22 april 2009 04:25

Lillan vaknade av magont vid tretiden nu inatt, men när hon fisit en del så gick det över och hon somnade. Inte jag då, har alldeles för mycket att tänka på just nu.

Solen börjar ju gå upp och då blir det ju inte lättare direkt heller så jag får väl ta det för vad det är- morgon.

Av Johanna - 21 april 2009 20:11

Haha, vi var de enda där!

Mäklaren var tom tvungen att ursäkta sig, pratade sen på hur länge sen innan vi skulle fara som för att hålla oss kvar. Han kände sig väl ensammen stackarn:-(


Huset var ju faktiskt trevligt, dock kloss-mot skolan och det är ju mindre najs. Hallen på övervåniongen var oxå lite väl trång. Men annars mycket trevligt måste jag säga.  Lite målning här lite tapetsering där, nya vitvaror och det hade varit helfräscht.

Vi får se, vi får se...

Av Johanna - 21 april 2009 17:39

...ja för annars vet jag inte vad det här ska betyda...

Mitt när jag syr och det går ovanligt bra faktiskt, det blir precis som jag tänkt, så vad händer inte då?

Det smäller till i symaskinen och tyget fastnar, jag klipper och pillar och får tillslut loss. När jag då ska ta ut under-tråds-rullen-och-grejen så rollar tv bitar till loss. Efter en hel del klurande fattade jag var dom skulle sitta och hur, men ändå fick jag inte till det, så jag klurade lite till och insåg att jag satt det bakåfram. Så jag vände på steken och vips gick det som det skulle igen. Trodde jag ja...

Trådrullen ville inte hålla sig i handen på mig utan hoppade ner på golvet två gånger på raken och rullade iväg. Väl på plats gled övertråden ur nålen när jag skulle till att sy och så var d.et bara att pilla dit den igen då.

Men nu har jag iaf fått ihop byxan och det är bara muddarna kvar, jag hoppas på ett gott resultat, men annars har jag massor med tyg kvar att träna på:-)


Nä nu ska jag göra mig iordning för vi skla strax på visning:-)


Av Johanna - 21 april 2009 15:14

Har varit en långsväng med iPoden och voff, hade på mig benvikterna och det kändes, fasiken vad bra.

Ska ha på mig dom hädanefter varje långpromenad så nog vetti det tar sig då. Funderar även på att köpa fler lr tyngre vikter, jag vet faktiskt inte vad mina väger men dom är inte lätta iaf. Men bättre blir det om man har mer vikt skulle jag nog tro.

Det är bara två veckor kvar av Friskis&Svettis så då måste man ju hitta på någon annan träning annars blir man ju aldrig fit till Beach2009 och så kan vi ju inte ha det. Jag har ju tom beställt värsta snygga bikiniöverdelen så då måste man ju fixa en platt mage som passar till!


Satt mig och skulle försöka få till ett mönster till puffbyxorna där jag tänkt sy, men nja... Jag fick inte till det som jag ville så jag tog en paus, men oroa er inte dom ska bli klara!

Av Johanna - 21 april 2009 12:50

Ja nu är jag igång, har just sytt en klänning till lillan alá retrostyle och jag tror den blev bra, har dock inte provat den än. Är bara kantband och lite sånt kvar, men det har jag inte hemma såklart, så då är det bara att ta en svängom och köpa det.

Kameran är fortfarande inte hittad så inga bilder än sorry:-(


Nu ska jag sy ett par puffbyxor, hejs!

Av Johanna - 21 april 2009 09:44

För jag hittar inte kameran! Jag har letat och letat men pojken måste ha lekt bort den. Får ta en riktigare letrunda sen annars får ni nöja er med usla mobilbilder...


Tisdag idag då...

Idag ska jag sy!

Först en klänning ett lillan, sen ett par byxor åt lillan, sen ett par byxor åt lillan, sen ett par byx... ja ni fattar. Ska sy en hel del alltså.

Kom ganska långt på klänningen igår med puffärm, men den ser så bred ut. Funderar på att riva upp och minska maskantalet. Egentligen borde jag fortsätta sticka för att se slutresultatet men jag kan ju ha fel, nu har jag dock helt tappat motivationen. Den är ju rätt dryg att sticka.

Nå jag ska iaf mäta och se först innan jag bestämmer mig för något.


Av Johanna - 20 april 2009 15:19

...Då har man shoppat upp halva barnbidraget då, kom jag hem med nå kläder till mig själv? eh...NEJ!

Som vanligt då.

Men faktiskt inga kläder till ungarna heller, lr jo ett hårband då. Men inte annars.

Köpte dock lite annat smått och gott, bilder kommer på en litna stund.

Och ja Anna, en bild kommer även på klänningen jag stickat...när jag sytt ihop den vill säga:-)


Såklart gick jag ju och käkade sushi, hur kunde man låta bli? Så nu sitter jag här, lillan vaknar nog vilken sekund som helst och vill ha mat hon med så det är väl lika bra att göra det då:-)

Av Johanna - 20 april 2009 10:17

Tidigt på Lördagmorgon klev vi upp gjorde oss i ordning och rullade mot Siknäs, där lämnade vi av pojken och rullade sedan tillbaka några mil. Närmare bestämt till Luleå. Där kikade vi först på en massa badrumsinredning och sen drog vi mot stan.

Där var det så mycket att se så vi var tvungen att dela på oss, och vi fyndade båda två. Och även denna gång kommer jag enbart hem med barnkläder. Bilder kommer i em.

Vi fikade på Mat&Prat nästan direkt vi kom dit, sedan avslutade vi hela shoppingturen med middag på ThaiThai. Men när vi kom dit var vi de enda där, vi undrade först om det var stängt, Mmn när vi la in våran beställning så förstod vi varför... de hade blivit av med alkoholtillståndet.

Och en Lördagkväll, need i say more?

Nåja jag fick mig sushi iaf och detta var ingen billigskräp som vi köper här i Skellefteå, riktigt godigt var det!

Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag skriver det här, hade kunna äta minst en portion till efter det där!


Nå sen drog vi till Sien där vi slappade och såg tv. Tidigt på Söndagmorgon klev vi upp. Hade tänkt ta en svängom med skidorna men ett riktigt skitväder var det, så jag satt mest inne hela dagen, stickade på en västklänning åt Lillan.

Jag var sugen på ytterliggare shopping, så vad att göra?

Vi stressade iväg till G-K´s i Morjärv där jag fann mig rätt mycket fint att sy av.

Körde sen mot Töre där vi blev bjudna på pizza och lite surr. Framåt nio var vi hemma igen och jag hann sticka färdigt västklänningen och börja på en ny. Så det var våran helg det.


Nu är det vardag och de är här och donar i toan, så får vi se hur lång tid allt detta kommer att ta.


Ovido - Quiz & Flashcards