Alla inlägg under mars 2009

Av Johanna - 12 mars 2009 13:50

För jag städar, städar som en tok! Det är ju verkligen inte likt mig.

 Nä, men man får verkligen damp av att vara sjuk och bara se allt förfalla. Hur hemskt det har sett ut det sista dagarna. Berget av disk har bara växt och växt(ja vi har ju diskmaskin), tvätthögen här växt den med, leksakerna har spritts ut mer än vanligt och hela vardagsrumsbordet har varit fyllt av snorpapper. Men nu fick jag nå ryck och har städat bort en del, försökte få pojken till att städaoxå. Men si det gick minsann inte, men då satte han sig och lekte med sina leksaker istället och låt gå. Bättre det än att härja loss med saker han inte får röra.

När jag nu satte igång och röja så fann jag att pojken inta alls hade varit fullt så lugn under dessa dagar som jag faktiskt trott. Hela wiiplattan var nämligen gul av tusch, tack och lov gick det bort med bara vatten. När jag då frågade var mer han hade ritat pekade han på tv:n, så när jag drog trasan däröver så vart den alldeles gul. Japp han hade varit där oxå, jag drog trasan lite varstans för att vara på den säkra sidan men fann inget mer. Törs inte säga åt Älsklingen att han varit på tv:n, inte för att det märktes men tror han hade blivit redigt förbannad. Det där med pennor är något som han verkligen inte tycker om, och inte jag heller, men det är ju omöjligt. Vi har ju sattit undan alla, men likt förbannat tar han en stol och klättrar och hittar nån jävla tuschpenna och är och ritar. Vettefan vad mer man ska göra? Aja man får väl vara glad att han inte målar på väggarna iaf.


Och nu har hunden kommit i fällperioden, satt och kliade henne för en stund sen när jag satt här och skrev, och det bara yrde upp hundhår och fastnade mellan tangenterna. Jag nästan skrek rakt ut. Det är såååå läbbigt!

Konstigt för jag borde ju vara van, hur det har sett ut när jag hade Tage, han släppte då så det går inte ens att jämföra. Men hon släpper ju ingenting mellan perioderna. Så när hon sätter igång så får man som en chock över att det är överallt.

Någon har börjat tillåta henne att sova i sängen, fast jag strängeligen förbjudit det av ovan nämna orsaker, så vårat svarta lakan är alldeles vitt av hundhår, svinigt!

Hoahoahoa, så nu är allt tvättbart på väg in i maskinen. Hunden har ju även fått för sig att Lillan lekfilt är hennes, och sover typ jämt i den. Så den var den första som åkte i maskin,usch vad hemskt och lägga henne på den åså får hon en massa hundhår i munnen och andas in stora tjocka tussar hundhår *iiiik*


Nu har pojken faktiskt städat upp lite leksaker så nu ska han få ta och bada i "beisens bakar".

Av Johanna - 12 mars 2009 10:54

Känner mig mycket bättre idag faktiskt, inte alls sådär öm i kroppen och mindre ont i örat. Känner mig dock inte såpass pigg att jag orkar ta ut båda ungarna, så Älskade får komma hem på lunchen även idag och ta ut hunden. Men tänkte om han inte jobbar alltför sent så kan jag försöka mig på en promenad så pojken får komma sig ut lite iaf.

Tänkte gå och koka mig kaffe på en stund, har varit så kaffesugen sen i lördags, men har ju varit liggandes och inte orkat. Men nu ska jag tamefan styra upp det.


Annars då?

Ja från det ena eländet till det andra.

Fick reda på att det ska säga upp 2-4 st av elva på Älsklingens jobb, så hans jobb är hotat. Känns ju verkligen uppmuntrande.

Nu vet vi ju inte om just han kommer bli av med jobbet, men han har iaf suttit och letat jobb igårkväll, och tänkt ta upp med chefen ett förslag att han kan gå på pappaledighet om det underlättar för företaget. Vi får se hur det blir. Men vi kan iaf inte leva på min föräldrapenning så en massa känns väldigt osäkert just nu. Och jag vet inte alls hur det ligger till med jobb inom hans yrke. Man är ju som lite låst oxå för det här med flytt när jag har pojken. Hade vi bara haft flickan hade vi ju kunnat flytta till Gotland om vi så velat. Men pojken ska ju till sin pappa varannan vecka och han kan inte behöva pendla hur långt som helst. Det går bra för han att åka bil i typ två timmar för han sover ju oftast, men det är nog ändå gränsen.

Ja det känns då rent förjävligt måste jag då säga, är det inte det ena så är det tamefan det andra. Aldrig blir det då ett slut på eländet.

Av Johanna - 11 mars 2009 13:39

Har inte haft nå feber idag, men shit så dålig jag är ändå. Är så öm över hela kroppen, allt som tar i en känns som sandpapper.

Har så förbannat ont i örat, undrar om jag har nån slags öroninflammation? Gör så obeskrivligt ont och värktabletterna hjälper inte. Borde nog ringa vårdcentralen men jag orkar inte fara nånstans, är så trött och hängig och vill bara få ligga ner och sova. Men tyvärr går det ju inte, har fått kämpa mig genom hela natten, vaknat varje timme och sen fått anstränga mig att få somna om. Ovanpå detta har jag fått hosta, kan det bli värre nu?

Hoppas jag inte smittar Älsklingen för han skulle ju till fjällen nu i helgen och har sett fram emot det svinlänge. Men det har då inte visat sig något än, så vi får väl fortsätta hoppas då.

Åååh kan inte det här gå över nu, jag brukar sällan vara sjuk. Och aldrig SÅHÄR sjuk. Hatar det. Vill bli frisk nu!

Av Johanna - 10 mars 2009 09:25

Tror jag fått influensa av nått slag, nu är det lite bättre dock. Igår var det riktigt förjävla dåligt, hade hög feber, och yrade och så. Känner mig inte helt pigg nu heller, så uppdateringar kommer en annan gång.

Av Johanna - 9 mars 2009 10:11

Ligger här i soffan och ojar mig. Tycker synd om mig själv.

Men så ringde jag Tatueraren och fick en tid redan nästa vecka!

Nu känns det lite bättre ändå, ont har jag som fan, fryser och mår skitdåligt. Men glad!

Nu är det bara barnvakt som måste ordnas!

Av Johanna - 9 mars 2009 08:59

När mina Älsklingarna kommit hem beställde vi pizzor och jag drog och hämtade dom. När vi smällt i oss dom nöjda och glada, fick jag sån huvudvärk och det blev bara värre och värre. La mig på soffan, men då blev Lillan grinig istället, så jag la mig i sängen med en kudde på huvudet. Nej det ville inte gå över, näsan brände, ögonen ville poppa ur skallen och någon hade kört in nålar i mina öron.

Tog nässprej och ibumetin, inte hjälpte det. Har suttit halva natten för att det blev bara värre när jag la mig. Somnade iaf tillslut, men vaknade tidigt och det var precis samma sak, Lillan var grinig fast hon fick obegränsat med tisse. Så hon har fått en rejäl flaska välling och verkar nöjd för stunden iaf.

Själv har jag ont i hela kroppen och känner mig riktigt dålig. Ringde till Älsklingen så han får komma hem på lunchen och gå ut med hunden. Det är dock det minsta problemet, hade vela att han kom hem och tog hand om barnen. Jag behöver verkligen få gå och lägga mig i sängen och sova, men det är ju rätt svårt med en baby och en treåring.

Av Johanna - 8 mars 2009 16:38

Usch vad tomt det är här, inte ens hunden som vandrar omkring.

Ni kan komma hem nu!

Av Johanna - 8 mars 2009 15:13

Idag är jag något trött, kände mig döende där ett tag så jag gick och la mig igen, och har sovit i stort sett hela dagen. Ikväll kommer alla mina Älsklingar hem, vad jag längtar!


Igår då...

Jonatan hämtade upp mig, så jag satt ett tag hos dem medan Anna fixade håret. Sen sjutsade han hem oss till Lotta. Vi var något sena, men alla vet ju att fint folk kommer sent:-)

Där var buffén framdukad och det blev tacos, smart av Lotta för ingen kan väl ogilla det? Det var supergott, hon bjöd på både kyckling och köttfärs så najs...

Det bästa med tacos är ju att när man blir bjuden hos andra får man så många nya idéer om vad man kan ha till. Lotta bjöd på krossad ananas till bland annat, och det har jag inte testat tidigare, det passade ju superbra. Särskilt när köttfärsen var extra stark:-D

 Sen satt vi och surrade och skojade och drack medans vi inväntade Dildopartyt. Och när det var dags blev det ännu högre stämning, mycket stoj och skratt. Det var verkligen skitskoj!

När det var över vart karlarna välkommna in på partyt och då startades Lipz igång, först upp var jag och Anna.

Så det blev en del sjungande, men tiden gick alldeles för fort ochtaxin hade anlänt så då drog vi oss ut på Station8.

Där drack vi och dansade, men jag höll inte ut hela vägen. När klockan vart ett kände jag att det verkligen var dags för mig att knalla hem.

För vars finns en taxi när man behöver en?

Och det kändes verkligen mycket längre än jag hade tänkt mig, svinhala pumps och barbent, så jag frös och frös. Ringde både syrran och Gustav för att ha nån att prata med på vägen hem, men lite ström hade jag i telefonen, vilket gjorde mig asförbannad, skavsår hann jag få oxå.

Så de fick nog höra ett antal arga toner i andra ändan luren.

Men jag tog mig hem, men måste ha klampat rätt rejält i trapphuset för grannen under oss öppnade dörren och undrade vad fan jag höll på med. Men spänn av! Det var första gången jag varit ut sen jag flyttat och det här är enda gången jag kommer hem och lever om i trapphuset mitt i natten, big deal?!

Sen vart det fyllekäk, korv stroganoff och äggröra, haha, hur jag nu lyckades knäcka ägg utan att få med skal och sen steka det utan att bränna. Gott vart det då i fyllan och villan.


Allt som allt var det verkligen en superkväll, Lotta är en jättebra festvärdinna och det var bara skojfolk där så jag hade verkligen jätteroligt!

Ovido - Quiz & Flashcards