Alla inlägg under oktober 2008

Av Johanna - 22 oktober 2008 08:34

Ja vad ska man göra idag då? Ser ut att bli fint, men rätt var det är så drar det igen. Om det håller i sig blir det en lekpark nu på morgonsidan.

Sen funderar jag på att gå på stan en sväng, kolla om det finns badbyxor åt pojken, så kanske vi kan dra till badhuset. Känns lite sisådär, jag vet ju hur han kan vara, springa iväg och så, peta i allt, och dessutom brukar det ju inte vara så rent och fräscht där direkt. Alltid en massa skräp och äckel på golven. *ryser*

Men nått måste man ju hitta på, kan ju inte bara sitta inne jämt.


Älskade var jättesen igår, så det var bara tv och gå ligga när han kommit hem. Och idag blir det väl samma sak. Han har ju det där Badminton och sen sku han på nån husvisning,jag ids inte följa, det är ändå över vårat lånelöfte så det känns som waste of time.

Nä det där med hus känns som omöjligt,jag kommer va tvungen att sitta i den här lägenheten, jag ger upp, orkar inte mer. 

Av Johanna - 21 oktober 2008 11:20

Jaha då har jag varit på skolan och fått provet gjort, gick rätt så bra, men en av uppgifterna(den viktigaste) försvann, såklart... Men läraren sa att det gör inget, jag behöver inte göra om den. Dock så drar det ju givetvis ner betyget...Jaja, lite arg jag blev, men jag kan nog leva med det.


Älskade har varit så snäll och passat pojken utan gnäll, han som ändå bara har flex till tio och jag var inte hemma förns elva, så dom hade ringt och sökt han...

Han hade oxå ringt mäklaren medans jag var på skolan, och enligt mäklaren så hade han fått in ett bud på 620, alltså 50 000 över det vi bjudit.

Det som inte funnits några andra spekulanter för tre dar sen...luktar mycket illa om det där. Här har det inte funnits andra spekulanter på nån månad, men när vi lägger ett bud, så finns det visst nån som höjer det. Vi drar oss nog ur det där innan vi blir blåsta, bättre att söka något som passar oss bättre.

Av Johanna - 20 oktober 2008 19:51

Idag låg jag och älskade och mös i soffan alldeles för länge, så när jag skjutsat han på jobbet och kommit fram till skolan var jag en kvart försenad, men det gick ändå. Jag gjorde den muntliga redovisningen men sköt upp uppsatsen, dumt eg men läraren sa att jag lika gärna kan göra den efter provet.

Efter lektionen drog jag och tankade och körde sen mot Töre, hämtade pojken på dagis och for alldeles för tidigt till Kalix. Jag och Lenkan gick på stan ett tag och väntade på att Micke sku sluta på jobbet. Jag köpte mig en plugg till örat och en ny näsgrej, men såklart  var den ju alldeles för stor så jag kan inte ha den. Skit oxå.

Nåväl for till Micke då för att låna datorn-Josses,satt och surrade lite.

En trevlig överaskning fann jag när jag följde pojken på toa, blöja hade han minsann, han som varit blöjfri sen i somras. Åh vad glad man blev för det då, INTE! Så jag fick ringa till X:et som måste prata med dagis om detta, inte konstigt han börjat göra ner sig om dom har blöja på han där, vad arg jag blir!


Nå iaf, när det började mörkna drog vi då hemåt Skellefteå igen, och nu är vi här, jag sitter och försöker få till sidnumreringen, men se det går inte som jag vill. Har bett om hjälp på ett av "mina" forum,så ska se om nån annan kan....


...

Av Johanna - 19 oktober 2008 19:25

AAAAh härliga Söndag!

förutom en liten sväng på stan för den där eyelinern(vart ingen jacka för söt,hehe) så har vi legat och myst i soffan hela dagen, så härligt, glott på dåliga tvprogram och käkat godis.

MMmm, ibland är livet underbart!

Av Johanna - 19 oktober 2008 11:37

Igår var det ju så fint väder så man hoppades ju att det sku hålla i sig iaf några dar, men icket, idag är det mulet. Så tråkigt väder det är!


Jag har varit jättesugen på lösgodis hur länge som helst nu, men Söt har sagt "nej det blir inget", men igår, då jäklar, då var han minsann sugen så då vart det det iaf! Han är allt bra lustig! En sväng på karamelletåget och det gick på över hundra kronor. Älskade har snart smällt i sig hela påsen, men jag har nästan allt mitt kvar. Jag tycker det känns i kroppen på en gång jag äter godis. Jag får humörsvängningar och känner mig inte frisk. Egentligen borde man sluta med godis helt, men man blir ju bara så sugen ibland...


Haft mycket mardrömmar inatt, nu har jag en sån där period igen, och det är så slitsamt. Inatt har det bara varit konstiga och overkliga drömamr, så det är väl tur det, dom behöver jag inte grubbla så mycket på. Men dom flesta andra nätterna handlar om sonen lr Älskade. Det är jättejobbigt, för då tänker jag och undrar hela tiden.


Idag verkar det bli en sväng på stan igen, Söt sku ha sig en jacka, varför vet jag inte, han har svinmånga och det är mindre än en vecka sen han köpte en ny, men det är hans pengar så han får göra som han vill.

Jag skulle ju springa in en snabbis på h&m igår medans dom andra gick på Tatung och fick sig ett bord. Min eyeliner är nämligen slut, men så hade dom inge niveasmink där, typiskt. Och det är det enda märket som har en smal pensel istället för en tuschliknande grej. Nå på Åhléns vet jag att dom har så då får jag gå dit idag istället, om dom har öppet vill  säga, men det tror jag nog.


Har lite och plugga idag, måste Läsa en bok om Medea inför svenskan, ska dra egna paralleller och sånt och ha en muntlig presentation imorn, sen ska jag läsa och memorera om Havamal, då jag ska skriva en uppsats  om det då oxå har jag tänkt. Och sen måste jag få till sidnummreringen i den vetenskapliga rapporten. Jag får som inte till det riktigt. framsidan och innehållsförteckningen ska ju inte vara numrerad, men ändå blir det så hur jag än gör. Måste läsa i databoken om det, annars får jag väl mejla dataläraren.


Fick mig nå garn när vi sist var på coop så nu håller jag på att sticka mig ett par granna vantar i mosstickning, dom blir nog klara idag, om jag får tid att sätta mig en stund igen vill säga.

Av Johanna - 18 oktober 2008 16:34

Jahapp, då har sväris åkte hem. Dom ville åka innan det blir mörkt så då är det ju bäst dom far nu...

Ja det gick ju fort för älskade att byta däck *duktig*, så vi gick på stan och mötte upp dom. Först gick vi på gubbdagiset, jag hade lovat Micke att köpa en datorväska. Och sen strosade vi runt lite, till sist var jag iaf och hittade en present åt systerdottern och sen var vi och åt på Tatung.

Alltså jag säger då det, det är den veligaste familj jag träffat, först kunde dom inte bestämma sig var dom ska äta och när dom har ätit färdigt kan dom inte bestämma sig om dom ska ha efterätt lr inte, så servitrisen vart helt osäker och nervös, haha!

Av Johanna - 18 oktober 2008 12:55

Idag kom Sväris på besök, mest för att Söt sku få sina vinterdäck, det är verkligen dags nu.

Vi har suttit och fikat och surrat en stund, men sen ville dom på stan. Så dom knallade ner, och vi ska väl oxå hänga på när Söt sattit på däcken färdigt. Kanske låter lite konstigt att jag sitter här ensam mens dom gick ner, förd om hittar ju som dåligt och så, men vi har träffast så få ggr, så det är som konstigt stämning. För dom är det nog pinsamt och konstigt att jag är med barn, det verkar iaf så. Och det påverkar ju mig i allt jag gör när jag är höggravid, jag blir fort andfådd, har sammandragningar som ibland gör att jag stönar och flåsar högt, och så är jag ju klumpig och osmidig. Så då är det ju väldigt svårt att bara ignorera det faktum att jag är med barn.

Allt har ju hänt så fort och dom som är så präktiga. Jag är Älskades första tjej, och så har jag barn sen tidigare och blir gravid på en gång. Dom som tycker att man ska skynda långsamt... Det gjordes tex en jättestorgrej av att hans syrra och kille sku flytta ihop, typ ett år efter dom blivit tillsammans. Han hade inte heller varit hem till deras föräldrar förns ett halvår in i förhållandet, lr om det var längre.

Dom är jättetrevliga, det är inte det, men känns mycket konstigt. Låt dom få strosa runt där tänker jag, så kan jag och söt sen hänga på sen, det är ju ändå lagomt skoj att drälla på stan en hel dag, när man är där jämt.

Av Johanna - 17 oktober 2008 14:52

La mig en stund efter att Söt farit på jobbet på soffan och såg färdigt Iron Man vi somnat till, och somnade även denna gång, kanske vid tiotiden ungefär. Inget konstig med en tupplur, men jag sov ända tills jag blev väckt av ett sms, nu! Klockan är nästan tre! Nästan hela dagen har ju gått, och jag är fortfarande trött...Det här är en såndär dag då man bara vill ligga under täcket och se film...



Ovido - Quiz & Flashcards