Alla inlägg under oktober 2008

...

Av Johanna - 10 oktober 2008 15:04

Den här dagen blir inte alls som jag vill, det var så fint väder i morse så jag tänkte att idag ska jag ta den där turen genom stan som jag funderat över, men nej då fick jag förvärkar lr nått liknande och haft så ont i magen.

Satt först i soffan och vilade ett tag men det ville inte ge med sig så då gick jag och la mig i sängen. Tänkte att det ändå var dags för honom(pojken) att sova, men det ville ju inte han, men jag somnade där tillslut iaf, och när jag blev väckt av telefonen så har han iaf somnat men först rivit ut alla guss tv-spel och filmer samt kontroller, rivit ut nån skruttig telefon i köket med ett gäng kablar, ätit upp en chipspåse och drällt med smulor överallt, och nu ligger han och sover sött under filten i soffan.

Hunden har jag inte hunnit vara ute med än, klockan är efter tre, och pojken måste äta när han vaknar, så det får väl bli bara en rastningsrunda när han vaknar, så får vi gå med henne ikväll, elakt? Ja, det är då så jag känner mig.


Känner mig apstressad över skolan, över att vi inte hittat nått hus än, att inte pojken fått leka av sig ordentligt, fy,fan. Det har varit en skitdag.

Av Johanna - 10 oktober 2008 09:34

Hela den här veckan verkar skita sig för mig, så även den här morgonen.

Hade ju då prov i Nk nu på morgonen, och det gick verkligen SKITDÅLIGT!!!

Jag fattar inte vad det är som är fel, allt jag läser far bara rakt in och rakt ut, jag lär mig ingenting! Jag blir tokig! Hatar det här, har sutiit och läst och läst och läst inför det där provet, och allt det som jag just läst om kommer ju på provet, men ingenting kan jag, så jag får gissa mig fram.

I bästa fall får jag godkänt. Men det här är ju för fan ett lätt ämne, jag var helt säker på att jag åtmionstonde skulle få mvg i det här. Fyfan jag är så jävla besviken på mig själv just nu.

Fan, fan, fan...

Av Johanna - 9 oktober 2008 18:59

Snart är den här dagen över, nu är det bara se tv och gå sova som gäller.


Söt kom hem för inte ens en timme sen och har nu farit iväg igen, på hockey. Hata hockey! Det är bra att han hittar på något som han är kul, och jag skulle aldrig försöka hindra honom, men jag måste då säga att det är urtrist att jag bara sitter här och inte kan göra något vettigt lr nå roligt, å så far han iväg så jag är ännu mer ensam. Jag är inte arg lr så, bara lite sur över hela situationen just nu.


Jag har iaf stickat klart dom där babysockarna idag, inte fäst trådarna än, ska fota och lägga upp när jag gjort det. Jag har även börjat på en randig babymössa som ska matcha.


Nä har så ont i ryggen, ska sätta mig i soffan och sticka lite, sen när älskade sonen somnat ska jag duscha riktigt riktigt hett, nu när man inte har badkar längre. *snyft*

Av Johanna - 9 oktober 2008 13:34

Jahaja då tänkte jag vara så duktig att göra klart den där rapporten i Samhälls men si di gick inte, nä för då sket det sig med word, och sen har jag inte hittat den informationen jag vill ha, suck och stön. Fan,fan,fan.


Budgivningen på huset har startat och vi leder...

....inte!

Förresten spelar det ingen roll, inflyttning först efter nyår.

Vi kommer aldrig hitta ett hus.


Dumma regn! Dumma förkylning! Dummma rygg! Dumma dag!

Av Johanna - 9 oktober 2008 10:18

Vilket pissväder det var idag då! Nu vet jag verkligen inte vad jag ska hitta på, det ösregnar ute, och då kan jag ju inte ta ut pojken heller, får bara ta en snabbrunda med hunden. Tråååkigt!


Ja nu vet jag inte hur många gånger jag börjat sticka ett par babysockar och sen rivit upp, blir som inte riktigt nöjd. Men nu verkar det bli bra, men rätt var det är så duger det inte heller.

Egentligen ska jag inte ens sitta och sticka, jag ska göra skolarbete, men jag kan inte koncentrera mig, känns så motigt.


Idag lr imorn börjar budgivningen på huset, så vi får se, det är fyra andra intresserade förutom oss, så man kan ju räkna bort det då på en gång*buhu*

Av Johanna - 8 oktober 2008 15:01

När vi var på prommis tidigare tänkte jag att jag skuille chansa ändå och gå till den där lekparken vid skolan utifall att det skulle vara tomt, och det var det, så pojken fick sig en lekstund iaf. Efter en stund kom några dagisbarn dit, men det var inte så många så det gick bra ändå, det är så synd att sonen blir så blyg och törs inte leka riktigt.

När dom sen gick så gick även vi,pojken fick sig nå hastbullar när vi kom hem (alltså dom är svinäckliga men han verkar gilla dom,huga) och sen gå och sova. Jag var oxå svintrött så jag la mig jag med...


Morsan har ringt och pratat en stund, och jag tänkte väl börja med nå litet åt pojken att äta på en stund.


Tänkte försöka gå ner på apoteket idag, men jag tror inte jag orkar med trapporna en gång till, så det får nog vara, det är ju ändå inget akut.

Ska nog sätta mig med stickningen,har börjat med några sockar till bebisoverallen, men blir inte nöjd, är inne på min tredje sockmodell så får se om det duger.


Av Johanna - 8 oktober 2008 07:41

Jaha ytterliggare en tråkig dag till mötes:-(


Känns väldigt svårt att komma på något att göra nu när jag har pojken, förut försökte jag komma ut till nån lekpark åtminstonde en gång per dag. Men nu orkar jag helt enkelt inte längre, den närmaste lekparken som inte skolan utnyttjar under dagarna ligger föör långt bort. Tänkte ju gå dit igår, men orkade ju inte och fick vända.

Vad ska jag då göra?

Vill inte börja vänja in han på nån förskola än då det mest troligt snart är dax att byta, vi vet ju inte ens vars vi ska bo. Det känns så svårt att träffa folk oxå, vad finns det för aktiviteter man kan göra med en två-snart-tre-åring?

Guss tyckte jag sku fara på badhuset, och ja det är ju helt okej förutom att jag vet att dusch och påklädningshistorien efteråt skulle bli ett helvete, han är ju i värsta trotsåldern, så det lär inte vara lättare där precis.

Jag kommer så väl ihåg hur kul det var på babysimmet, då han rusade iväg när man just schampoonerat in håret, när man skulle klä på sig osv. Och nu orkar jag inte springa, kan knappt alls böja mig ner. Nä ensam far jag inte dit tror jag. På babysimmet var vi ju oftast två, så de få ggr som Maria inte var där var ett helvete.

 Nä jag vet inte vad jag ska göra, känner mig så hemsk när tv:n står på hela dagarna nästan, men det är så svårt att hitta på något, att rita roar ju honom bara måttligt, han behöver få komma sig ut. Stackars pojk.

Vi måste få ett hus snart, då vet jag att det blir bättre.

Av Johanna - 7 oktober 2008 15:31

Det är så fint väder ute, men jag har noll energi. Vaknade vid åtta av att pojken ville gå på pottan. Han går själv och så men han frågar alltid före han kliver upp ur sängen.

Söt hade inte farit på jobbet än, så vi åt frukost tillsammans för engångsskull, sen drog han.

Jag såsade ett tag vid datorn, sen la jag mig i soffan, sov till två ungefär, sen gick vi med Voff en sväng, en kort sväng. Blev så öm i magen.

Men gick upp med hunden och sen vidare och handlade lite på Hemköp.

Och nu sitter jag här, pojken leker med sina bilar på golvet.

Fan jag har absolut ingen ork, när det är så här fint brukar jag älska att gå långpromenader, nen nu, nä jag har ingen lust att gå ut överhuvudtaget. Söt är så snäll och går med Maja ibland, men jag brukar tvinga mig själv att följa med, behöver få komma mig ut. Men det är definitivt inte nå roligt. Jag blir bara sur och irriterad. Men det är inge kul att sitta inne heller, har ont i ryggen konstant.


Var på visning igår då, huset var finare än vad jag hade förväntat mig, det var ett hus som iaf uppfyllde några av mina krav. Tyvärr är det ju i helt fel område:-(

Men samtidigt ska vi nöja oss med ett renoveringsobjekt, lr ska vi ha ett färdigt? För ska vi köpa ett hus i det område vi vill så räcker inte lånet och det får bli ett skräpigt hus. Och ska vi ha ett "färdigt" hus så måste det bli i ett annat område. Just det här området som huset var i, har väldigt dåligt rykte. Det blir lite som att flytta tillbaka till Töre igen.

Men det blir lite vad man gör det till, jag har ju bott i Töre i nästan hela mitt liv och man lär sig att se det fina i det. Tidigare var det ju mycket stökigt där, mycket narkomaner, alkoholister och ja allmänt bråkigt, men det har ju lugnat ner sig ordentligt. Det som gör att det är så dåligt nu, är ju att allt läggs ner, skolan läggs ner, affärer läggs ner, det blir till en död by. Det är ju inte utan orsak man tar första bästa chans att flytta därifrån, finns ingenting att sakna.


Nä vi får prata om det bättre, men man är ju dum i huvudet om man tackar nej till det där huset, men det är ju området, vill vi verkligen bo där?

Ovido - Quiz & Flashcards