Alla inlägg under oktober 2008

Av Johanna - 6 oktober 2008 09:50

Nu har jag inte skrivit på några dar, men det blir inte mycket sittandes vid datorn för mig på helgerna, då har man ju annat att göra;-)


Hade tenta i Programhantering i Fredags, gick skitdåligt, jag har ju  word 2007 hemma och på skolan har dom 2003, så det skiljer sig en hel del. Jag satt ändå och tränade på skolan i ca två timmar innan provet och när jag fick det i handen tänkte jag att det här är ju lätt som en plätt! Men det var det ju inte, jag kunde inte ens marginaljustera! Gaaah, jag höll på att bli vansinnig, saker som jag KAN hittade jag inte!

Så när jag suttit där i några timmar, så tyckte tom läraren att jag skulle ge upp, jag får göra det en annan gång. Fy fan vad jag skämdes! Det handlade ju inte om att jag inte kunde, jag hittade bara inte vars jag skulle göra alla olika sorters justeringar!.

Jag höll verkligen på att deppa ihop där, så på väg hem ringde jag och snackade av mig lite med syrran. Sen gick jag och fikade med en tjej från stan,det var trevligt. Sen hem där Älskade väntade på MIG, det var ovanligt!

Vi tog en prommenad med Majsingen och sen for vi och köpte mackor på Subway, så jäkla gott! Sen somnade vi till x-files:-)


Lördag morgon städade Söt medans jag rullade mot Luleå och hämtade sonen, där passade jag på att shoppa en klänning och ett par strumpbyxor, dom har ju massor mer mammakläder på h&m än vad dom har här! Dom hade bl.a en jätesnygg svart klänning, men jag köpte en mer vardags istället.

Mina svarta byxor sprack ju dragkedjan på i Fredags, spelar ingen roll eg. det var en skitdragkeja som åkte ner hela tiden, ska sy dit en sån där med piggar istället...

När vi var tillbaka i Ske så for vi på Solbacken och handlade lite mat, sen hände inte så mycket mer den dagen.


Igår tänkte vi fara på Jysk och köpa en ny kontorsstol, lr varje fall titta på en, men nej det var ju stängt. Så då for på Rusta istället för att köpa en såndär ful rullvagn till toan, så jag kan ha tvättlappar och sånt i men det fanns ju inte förstås. Så vi kom inte hem med nått vi skulle ha, däremot fick jag mig två nystan med mohairgarn, inte för att jag hinner sticka men iaf;-)


Nu är en gubbe här för att fixa telefonen, lr han gick för ett tag sen, utan att säga hejdå, lr nu är det klart lr nått sånt, så jag antar att han inte är färdig än.


Och ikväll är det visning på ett fräscht hus i fel område, det har jaccuzi iaf :-D


Av Johanna - 2 oktober 2008 09:01

Älskade har just farit på jobbet, sååå jag längat efter att han ska komma och lägga sig utmed mig i sängen (vi sover antingen i soffan lr i sängen på varsitt håll för sängen är för smal för oss båda), så när han då väl kommer blir det sån diskussion om det där puckade mattetalet. Han har ju visserligen räknat matte A-E med typ mvg i alla, men för det är han inte bäst i världen. Ibland kan han vara nog så självgod så han borde få sig ordentligt med smisk!

Nå vi kom fram till att den som skriver matteböckerna sitter garanterat och fnissar när dom skriver, och tänker att nu ska dom jävlas ordentligt!


Nå iaf, var på skolan igår, samhälls är ju bra så förbannat tråkigt, det behöver fan inte vara det, är ju något som intresserar mig jättemycket. Men alltså, det där jävla pladdret från läraren gör ju att man somnar.

Sen var det svenska, fick sitta på lektionen för at få färdigt arbetet, kan ju inte säga att jag blev nöjd direkt, men vad ska man göra, det måste bli klart. Dessutom fick jag tillbaka novellanalysen. Hon sa att det räcker till ett godkänt, men vill jag ha högre betyg måste jag arbeta mer på det, så då får jag väl göra det då. Inte för att jag egentligen har tid, men iaf.

Jag fattar inte vars tiden tar vägen, jag hinner inte med nått, känner mig så stressad.

Nå hemma då, så jobbigt att ta sig hem förresten, alltså när man kommer halvägs uppför backen här hemåt finns en bänk, och den sneglar jag alltid på och tänker ska jag inte? Men även denna gång klarade jag mig utan att sätta mig, men då är det en skylt typ två meter efter, och jag ville bara luta mig mot stolpen, ta lite luft, andas. Men stannar jag så blir det bara jobbigare sen. Hojja benen känns som bly.

Och då ska jag inte ens ta upp ang. trapporna till lägenheten.

Ja hemma så vart jag så trött,  ville bara gå lägga mig, men diskhon var överfull hur den nu lyckas bli det, diskmaskin går ju nästan varje dag. Så det var bara att tömma och fylla den och sen köra den på en gång. Tog mig nå mackor, och sen gick jag och la mig. Sov till jag hörde Älskade komma hem igen.

Så då gick jag upp och gjorde middag, mannagrynsgröt, fan det är verkligen underskattat! Och samtidigt ringde jag Telia ang. min telefonflytt, men GUUUUDH så krångligt det ska vara då, ojojoj, nå jag fick ett nytt nummer, och sen sku en gubbe komma och fixa nå uti jacket på måndag så då kanske jag kan börja telefonera igen!


Jag måste ha glömt mobiladdaren i Töre bland allt bråte, för jag hittar den ingenstans, så tills vidare får jag väl använda min gamla telefon, suck och stön!


Idag har jag samhälls, så jag måste läsa två kapitel i det nu innan jag far dit, och sen behöver jag få gjort den där partipresentationen oxå. Tråkigt!



Av Johanna - 1 oktober 2008 09:27

Alltså kalixbo är fan helt jävla störda i huvet, ska aldrig, jag säger ALDRIG hyra av dom igen, för det första tar dom snormycket för en lägenhet i Töre. 4300 för en tvåa, i TÖRE! Fatta en tvåa, det är fan dyrare än i Luleå!

Sen har dom jävla mage att komma och klaga på saker i lägenheten som var när jag flyttade in, jag fick inte se nått jävla besiktningsprotokoll när jag flyttade in. Jävla skitstövlar! Dessutom har jag lägenheten tom den sjätte, men så kommer dom visst och går precis hur dom vill i lägenheten via huvudnyckeln. Spelar ingen roll om den är tom lr inte, den är min så länge det är överenskommet, och dom ska fan inte vara där och ränna. Kommer sen och säger att dom ska ha nyckeln senast idag kl. 12, vaddå gäller inte muntliga överenskommelser? Så nu måste Morsan köra 36 mil först att hämta nycklarna som är hos mig, och sen köra 3 mil ytterliggare för att svin-asen ska ha nyckeln. Dom hade fan kunnat vänta till den sjätte, eller åtminstonde prata med mig direkt.

Skitsamma slipper betala hyran för den här månaden då iaf...


Igår var vi på visningen på radhuset, och som alltid var det mindre än vad det såg ut på bilderna, men jag tyckte det var helt okej, efter det lunchade vi buffé på Lilla Kina, sen gick jag hem med voffen.

Räknade jag lite matte när jag kom hem, lika bra att börja från början tänkte jag, lönar sig ju inte att stirra sig blind på dom där talen.

Sen vart jag så trött så jag la mig på sängen och vila, och det började ringa uta bara fan, jag ides först inte kliva upp, men efter tredje samtalet klev jag upp och såg att det var Söt. Arg spom ett bi var han för att jag inte svarat, hehe...ja då hade mäklaren ringt och undrat om vi skulle lägga ett bud, hon som för bara nån timme innan sa att vi kunde få fundera till imorn! Fan vad alla var stressade då!

Nä men Söt tyckte inte att det passade så vi tackade nej, snålsöt säger jag!


Sen satt jag vid datorn typ hur länge som helst och försökte få till ett Svenska arbete, tog hela jävla kvällen, men vi gjorde ett uppbrott och for på coop för att handla tuschpennor, sen hem igen och se Idol.

Jag som tänkte fara på vattengympan men orkade inte, blir så trött av det här mörkret...


Snart ska jag på skolan, måste färdigställa arbetet där, och nu sitter morsan i bilen på väg hit för att hämta nycklarna. Skoj dag det blir för dom då...


Ovido - Quiz & Flashcards